sewa-bilik-sejuk-lembah-klang

Sewa Cold Room di Kuala Lumpur and Selangor

Kami menyediakan sewa cold room (bilik dingin) di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor bagi syarikat korporat dan perniagaan SME.

Dengan memiliki gudang dan bilik sejuk persendirian di Kuala Lumpur dan Shah Alam bermakna tangungan kos operasi yang lebih tinggi bagi perniagaan anda. Disebabkan cuaca panas dan lembap, bilik dingin berpusat diperlukan bagi penyimpanan produk beku anda. Dengan menyimpan produk anda di gudang dingin kami, anda dapat menjimat kos, masa dan tenaga. 

Syarikat logistik kami dapat membantu anda dalam segala hal dari transport dingin, ke penghantaran produk kepada pelanggan anda. Bilik dingin kami dilengkapi dengan baik dalam semua kategori simpanan dingin. Hanya beritahu kami bila dan di mana dan kami akan mengendali segalanya. Fokus hanya dalam melakukan yang terbaik dalam perniagaan anda dan biar kita mengurus selebihnya di warehouse sejuk kami.

 Perkhidmatan bilik sejuk beku kami sesuai dan biasanya digunakan oleh syarikat dan bagi perniagaan pemborong yang berurusan dengan semua jenis bahan makanan beku dan dingin seperti ais krim, ikan, buah-buahan dan sayur-sayuran, daging dan produk makanan laut sebelum dipindahkan ke lokasi mereka atau kepada pelanggan mereka.

Bilik-bilik dingin kami sentiasa dikendalikan oleh juruteknik dalaman kami. Kami memastikan masa pemulihan yang cepat untuk mengekalkan makanan beku pada pelbagai suhu. Pada masa kini, kami mempunyai bilik dingin yang paling dingin di bandar. Oleh itu, anda boleh yakin dengan kualiti produk dan pengurusan rantaian bekalan dingin di premis kami.

  • Penyejuk Beku Super (-60 ° C)
  • Penyejuk Beku Blast (-45 ° C)
  • Bilik Frozen (-35 ° C)
  • Bilik Freezer (-18 ° C)
  • Bilik Penyejuk (1 ° C)

Pengetahuan tentang pergudangan barangan dingin, dan pengedaran menjangkaui syarikat pesaing kami. Kami menyediakan perkhidmatan yang hebat dari segi penyelesaian penyewaan bilik dingin dengan teknologi canggih dan pihak profesional berpengalaman tinggi. Selain Kuala Lumpur dan Perak, kami mempunyai bilik dingin yang boleh disewa di kawasan di Lembah Klang dan juga di lokasi Johor.

Kenapa Memilih Bilik Sejuk Kami untuk Disewa?

– Maklum Balas yang cepat

Dalam masa sehari atau beberapa jam, pesanan anda akan diproses dan diselesaikan.

Perkhidmatan pelanggan kami yang mesra kini sedia sekarang. Cubalah kita!

– Boleh dirunding dan Fleksibel

Kekurangan masa? Usah risau! Kami bekerja sekitar masa dan bajet anda.

– Berpengetahuan dalam Bidang Sewa Bilik Cold Room

Selama bertahun-tahun, kami dah berada di dalam industri pengangkutan dan menyewa coldroom dan boleh menasihati mengenai apa yang diperlukan oleh perniagaan anda. 

Kami pakar dalam logistik rantaian dingin termasuk penyewaan bilik sejuk pelbagai saiz.

Anda tidak perlu mencari lagi, sama ada anda memerlukan produk besar atau barang beku untuk disimpan sebelum diangkut atau produk-produk sejuk dihantar ke pasar di Puchong, pasukan kami dapat mengaturnya. Kami akan menyesuaikan penghantaran mengikut keperluan operasi anda dengan harga yang berpatutan. 

Tuan dan puan boleh sila hubungi kami melalui telefon atau SMS untuk berbincang kehendak anda secara ringkas, sebarang pertanyaan yang anda ada dan kami akan menanganinya. 

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa cold room syarikat anda?

Harga perkhidmatan sewa cold room kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz dan jumlah (Tan) barangan yang perlu disimpan
2. Tempoh masa sewa cold room
3. Jika servis tambahan diperlukan seperti pembungkusan barangan or khidmat lori transport

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa cold room, perkhidmatan pemindahan atau lori sewa yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa cold room yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa cold room yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami memerlukan perkhidmatan sewa bilik sejuk untuk barangan makanan frozen syarikat kami sebelum dihantar kepada pelanggan kami di Johor Bahru. Terima kasih untuk servis yang baik.” – Encik Azizan, Pengurus

“Perkhidmatan penyewaan cold room yang disediakan oleh syarikat anda adalah baik. Syarikat kami telah menggunakan perkhidmatan anda selama 4 bulan dan kami berpuas hati dengan servis yang kami terima.” – Puan Jaslinda Ali, Pemilik Perniagaan

“Syarikat yang cemerlang untuk khidmat sewa bilik sejuk dengan pasukan yang profesional dan rajin! Terima kasih kerana menyediakan untuk syarikat kami perkhidmatan sewa cold room yang boleh dipercayai sepanjang tahun ini.” – Puan Diana, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari