Servis Sewa Cold Room

Sewa Cold Room di Kuala Lumpur and Selangor

Kami menyediakan sewa cold room (bilik dingin) di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor bagi syarikat korporat dan perniagaan SME.

Dengan memiliki gudang dan bilik dingin persendirian di Kuala Lumpur dan Selangor bermakna tangunggan kos operasi yang lebih tinggi bagi perniagaan anda. Disebabkan cuaca panas dan lembap, bilik dingin berpusat diperlukan bagi penyimpanan produk beku anda. Dengan menyimpan produk anda di gudang dingin kami, anda dapat menjimat kos, masa dan tenaga. 

Syarikat kami dapat membantu anda dalam segala hal dari penyimpanan dingin, pengangkutan ke penghantaran produk kepada pelanggan anda. Gudang bilik dingin kami canggih dan dilengkapi dengan baik dalam semua kategori simpanan dingin. Hanya beritahu kami bila dan di mana dan kami akan mengendali segalanya. Fokus hanya dalam melakukan yang terbaik dalam perniagaan anda dan biar kita mengurus selebihnya di gudang sejuk kami.

 Perkhidmatan bilik dingin dan pengangkutan kami sesuai dan biasanya digunakan oleh syarikat untuk logistik dan pergudangan bagi perniagaan yang berurusan dengan semua jenis bahan makanan beku dan dingin seperti ais krim, buah-buahan dan sayur-sayuran, daging dan produk makanan laut sebelum dipindahkan ke gudang mereka atau dihantar kepada pelanggan mereka.

Bilik-bilik dingin kami sentiasa dikendalikan oleh juruteknik dalaman kami. Kami memastikan masa pemulihan yang cepat untuk mengekalkan makanan beku pada pelbagai suhu. Pada masa kini, kami mempunyai bilik dingin yang paling dingin di bandar. Oleh itu, anda boleh yakin dengan kualiti produk dan pengurusan rantaian bekalan dingin di premis kami.

  • Penyejuk Beku Super (-60 ° C)
  • Penyejuk Beku Blast (-45 ° C)
  • Bilik Dingin (-35 ° C)
  • Bilik Berangin (-18 ° C)
  • Bilik Penyejuk (1 ° C)

Pengetahuan tentang pergudangan bekalan dingin, penyimpanan dan pengedaran  menjangkaui pesaing-pesaing kami. Kami menyediakan perkhidmatan yang hebat dari segi penyelesaian penyewaan bilik dingin dengan teknologi canggih dan pihak profesional berpengalaman tinggi. Selain Kuala Lumpur dan Selangor, kami mempunyai bilik dingin yang boleh disewa di kawasan Klang dekat dengan Pelabuhan Klang dan juga di lokasi Johor.

Kenapa Memilih Bilik Sejuk Kami untuk Disewa?

-Maklum Balas yang cepat

Dalam masa sehari atau beberapa jam, pesanan anda akan diproses dan diselesaikan.

Perkhidmatan pelanggan kami yang mesra kini sedia sekarang. Cubalah kita!

– Boleh dirunding dan Fleksibel

Kekurangan masa? Bajet terhad? Usah risau! Kami bekerja sekitar masa dan bajet anda.

-Pakar dalam Bidang Sewa Bilik Cold Room

Selama bertahun-tahun, kami telah berada di dalam industri pengangkutan dan pergudangan dan boleh menasihati mengenai keperluan yang diperlukan oleh perniagaan anda. 

Kami pakar dalam logistik rantaian dingin termasuk penyewaan bilik sejuk. Hubungi lah kita, beritahu kami keperluan anda secara ringkas dan kami akan menanganinya. 

Sama ada anda memerlukan produk besar atau barang beku untuk disimpan sebelum diangkut atau produk-produk sejuk dihantar, pasukan pakar logistik berpengalaman kami dapat mengaturnya. Kami akan menyesuaikan penghantaran mengikut keperluan operasi anda.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 03-5626-0020

Whatsapp: 016-732-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

FAQ

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa cold room syarikat anda?

Harga perkhidmatan sewa cold room kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz dan jumlah (Tan) barangan yang perlu disimpan
2. Tempoh masa sewa cold room
3. Jika servis tambahan diperlukan seperti pembungkusan barangan or khidmat lori transport

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa cold room, perkhidmatan pemindahan atau lori sewa yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa cold room yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa cold room yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kami memerlukan perkhidmatan sewa cold room untuk barangan makanan frozen syarikat kami sebelum dihantar kepada pelanggan kami di Johor Bahru. Terima kasih untuk servis yang baik – Encik Azizan, Pengurus

Perkhidmatan penyewaan cold room yang disediakan oleh syarikat anda adalah baik. Syarikat kami telah menggunakan perkhidmatan anda selama 4 bulan dan kami berpuas hati dengan servis yang kami terima. – Puan Jaslinda Ali, Pemilik Perniagaan

Syarikat yang cemerlang untuk khidmat sewa cold room dengan pasukan yang profesional dan rajin! Terima kasih kerana menyediakan untuk syarikat kami perkhidmatan sewa cold room yang boleh dipercayai sepanjang tahun ini. “- Puan Diana, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 603-5626-0020

WA: 016-732-5620

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari