Lori Transport Pelbagai Jenis Makanan

Lori Makanan di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat berwibawa kami mempunyai servis sewa lori makanan yang boleh dipercayai di sekitar tempat dan kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor (seperti di Bandar Utama, Shah Alam, Ara Damansara) di Malaysia.

Pertama adalah pembungkusan makanan dari kilang, restoran dan kedai frozen food, yang tergolong dalam makanan rapuh dan pembungkusan dalaman yang baru harus bersih dan selamat. Pembungkusan luar mesti dilindungi oleh bahan keras.

Kerja kedua adalah untuk memilih jenis pengangkutan makanan bagi semasa perjalanan lama di jalan raya. Makanan yang mudah rosak disebabkan oleh perubahan banyak pada suhu. Cara yang lebih disyorkan ialah untuk menggunakan kenderaan dengan peralatan penyejukan seperti disimpan dalam lori atau van beku sejuk.

Jenis makanan lain yang tidak akan cepat rosak boleh diangkut oleh lori kotak umum untuk mengelakkan cahaya matahari, angin dan hujan.

Di bawah menunjukkan suhu yang paling sesuai untuk pelbagai makanan di dalam trak yang didinginkan:

Buah-buahan dan sayur-sayuran: Paling baik untuk disimpan antara 2 ~ 8°C. Di zon suhu ini, ia telah dapat mengekalkan kesegaran sayuran, buah-buahan, telur, produk minuman dan mengekalkan rasa asli.

Anggur, epal, ceri, plum, tembikai, pir, oren, pic, nanas, limau, dan pisang adalah jenis buah yang sesuai untuk diangkut dalam julat suhu ini.

Sayur-sayuran segar: cendawan Barat cendawan, asparagus, lobak merah, kembang kol, kacang hijau, sayuran bunga, kubis, saderi, selada, timun, terung, bayam, kentang, bawang, ubi jalar, labu, tomato.

Daging dan ikan: Paling baik untuk disimpan dalam 0 ~ 2°C. Makanan dalam keadaan 0°C tanpa ais yang terbaik untuk mengekalkan kesegaran makanan apabila masa dijual niaga dan tiada kehilangan nutrisi semasa waktu makan. Ikan, makanan laut segar atau daging boleh disimpan selama 1-2 hari dalam suhu sejuk dan makanan masih segar.

Makanan yang sesuai untuk disimpan dalam julat suhu itu biasanya daging segar: daging mentah, ayam mentah, kambing mentah, telur, sosej daging babi, daging asap dan ham masin.

Sila hubungi kepada kami melalui telefon atau Facebook untuk bertanya apa soalan yang anda ada dan mendapat maklumat lanjut mengenai pengangkutan makanan yang kami ada tawarkan dan dapatkan sebut harga PERCUMA dari wakil khidmat pelanggan kami untuk bisnes perniagaan anda pada hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Lori Makanan Sejuk Beku

Lori Sayuran

Lori Makanan Laut Beku

FAQ

Apakah jenis pengangkutan makanan yang boleh syarikat anda tawarkan?

Kami boleh menyediakan pelbagai jenis pengangkutan makanan sama ada menggunakan lori jenis chiller atau trak sejuk beku. Jenis pengangkutan makanan yang kami sediakan termasuk:
1. Makanan Laut Beku
2. Sayuran
3. Buah-buahan
4. Ayam
4. Makanan yang lain

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan trak sejuk, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6017-338-6867 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori makanan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Ia adalah kali pertama syarikat kami bekerja dengan Frio Solutions PLT untuk perniagaan pengangkutan makanan keluarga saya. Ia sememangnya suatu pengalaman yang positif. Terima kasih atas perkhidmatan yang bernilai yang syarikat anda dapat slot masuk dan hantar pada minit terakhir. Kami mengalu-alukan pasukan anda untuk bekerjasama dengan kami pada masa depan – Encik Ken G, Pengarah Urusan

Frio Solutions PLT telah membantu dalam perniagaan pengangkutan makanan kami dan sangat sedia untuk mendengar pendapat kami dalam urusan transport ke destinasi pelanggan kami. Teruskan kerja yang bagus! Kami akan melibatkan perkhidmatan anda lagi di masa depan. Encik Suba, Ketua Jualan

Frio Solutions PLT telah menetapkan standard yang tinggi dari segi penghantaran makanan untuk industri pengangkutan makanan. Perkhidmatan yang cemerlang disediakan. Semua kakitangan dari pasukan perkhidmatan pelanggan ke pasukan penghantaran sangat profesional. Cik Mae, COO

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari