lori-transport-ayam-kuala-lumpur

Lori Ayam di Kuala Lumpur & Selangor

Pengangkutan lori ayam kami di Kuala Lumpur dan Selangor menggunakan kenderaan pengangkutan khas untuk muatan ayam ternakan pada waktu pagi. 

Lori kami diperbuat daripada keluli berkualiti tinggi sebagai rangka dan dikimpal mengikut ketat piawaian industri.

Disc ditekan menjadi jenis bergelombang dengan lekapan, yang mempunyai kekuatan tinggi serta ringan. Pagar lori boleh separuh terpisah, dibongkar sepenuhnya dan bebas diangkat, mudah, praktikal, selamat serta boleh dipercayai.

Di Malaysia, peraturan bagi pengangkutan ternakan hidup perlu dipatuhi merangkumi segi jumlah sangkar, keperluan pengudaraan, jarak pelindungan, keperluan makanan dan sebagainya. 

Walau bagaimanapun, tiada peraturan khusus bagi mengendari pembawaan dan pengangkutan daging beku menerusi lori.

Namun demikian, prosedur ketat serta langkah kawalan kualiti dikehendaki oleh syarikat pengangkutan makanan beku seperti syarikat kami di Kuala Lumpur. 

Pekerja pro kami mempunyai pengalaman yang bertahun tahun dalam industri ini.

Cara penyimpanan, pembungkusan dan suhu persekitaran semasa atas jalan raya perlu dipastikan tepat bagi mengelakkan sebarang pencemaran. Lori pengangkutan harus dibersihkan secara teliti sebelum serta selepas pengangkutan. 

Biasanya, produk daging ayam segar diangkut menerusi lori beku sejuk daripada rumah sembelih kepada pembekal, peruncit dan pasar raya seperti Giant, Jusco dan sebagainya. 

Oleh itu, pemandu lori sejuk beku memainkan peranan penting bagi menghantar produk ayam kepada destinasi segera  dalam masa tersingkat bagi memastikan kesegaran.

Selain itu, syarikat lori kami di KL memiliki lesen serta pemandu lori berpengalaman bagi mengangkut barang makanan jenis lain seperti sayur. 

Hubungi syarikat kami berdasarkan di Kuala Lumpur hari ini jika anda menghadapi sebarang pertanyaan atau memerlukan info selanjutnya mengenai perkhidmatan pengangkutan lori ayam yang turut merangkumi kawasan negeri di bahagian utara atau selatan. 

Selain itu, anda boleh mengisi borang di laman web untuk bagi sebut harga percuma pada nilai berpatutan jika anda berminat pada perkhidmatan sewa lori 3 tan atau 5 tan kami di Kuala Lumpur.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Soalan Lazim

Apakah suhu yang disarankan untuk mengangkut produk ayam di jalan raya untuk jarak jauh?

Untuk mengangkut ayam beku untuk jarak perjalanan jauh, disarankan untuk menetapkan pada -18°C atau ke bawah untuk pemeliharaan keadaan ayam supaya segar dan mengekalkan kualiti produk anda.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori ayam yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis lori ayam yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori ayam yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori ayam yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Sebagai pembekal ayam borong di Shah Alam, saya mencari standard kualiti yang tinggi dalam penghantaran yang cekap dan cepat di sini. Setakat ini, tidak pernah menghampakan kami. Terima kasih atas sokongan anda.” – Encik Wu, Direktor Jualan

“Kami sangat gembira dengan kualiti servis kepada syarikat kami yang bertempat di Shah Alam. Khidmat pelanggan dan pemandu lori yang cemerlang. Kami akan pasti akan mengesyorkan pada mana-mana pembekal mencari syarikat anda untuk penghantaran produk ayam mereka!” – Cik Farah, Pemilik Syarikat Ayam Tempatan

“Kami mempunyai produk ayam yang memerlukan penghantaran produk ternakan ayam kami dari Jalan Gasing dengan menggunakan sebuah lori ayam pada minggu yang sama kepada pelanggan kami. Pelanggan kami benar-benar berpuas hati. Saya akan menggunakan perkhidmatan syarikat anda lagi di masa yang akan datang.” – Encik Gan, Ketua Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari