Lori Transport Ayam

Lori Ayam di Kuala Lumpur & Selangor

Pengangkutan lori ayam kami menggunakan kenderaan pengangkutan khas untuk muatan ayam ternakan pada waktu pagi. Pekerja pro kami mempunyai pengalaman yang bertahun tahun dalam industri ini.

Ia diperbuat daripada keluli berkualiti tinggi sebagai rangka dan dikimpal dengan ketat mengikut piawaian industri.

Disc ditekan menjadi jenis bergelombang dengan lekapan, yang mempunyai kekuatan tinggi dan ringan.

Pagar kandang boleh separuh terpisah, dibongkar sepenuhnya dan bebas diangkat, mudah, praktikal, selamat dan boleh dipercayai.

Di Malaysia, kami mempunyai peraturan yang diperlukan untuk mengangkut ternakan dari segi jumlah sangkar yang dibenarkan, keperluan pengudaraan yang betul, jarak perlindungan, keperluan makanan dan sebagainya.

Walau bagaimanapun, tidak ada peraturan khusus untuk membawa dan mengangkut daging beku atau ayam.

Namun demikian, syarikat pengangkutan makanan beku seperti kami mesti mematuhi prosedur yang ketat dan langkah kawalan kualiti untuk memastikan daging dan ayam beku disimpan dalam pembungkusan yang betul dan dengan suhu yang tepat apabila penghantaran untuk mengelakkan apa pencemaran yang tidak disengajakan. Sebelum dan selepas pengangkutan, lori yang digunakan haruslah dibersihkan dengan teliti oleh seorang atau dua orang pekerja.

Biasanya, produk daging ayam segar diangkut dengan lori beku sejuk dari rumah sembelih ke peruncit dan pasar raya seperti Giant, Jusco dan sebagainya.

Oleh itu, untuk memastikan produk daging ayam segar, adalah lagi penting dan keperluan utama bagi pengangkut lori untuk kerja dan menyampaikan dari rumah sembelih ayam kepada tempat pengguna dengan masa yang lebih singkat dan boleh memastikan produk daging ayam dalam lori beku sejuk dengan suhu yang betul untuk mengelakkan pencemaran makanan.

Hubungi kami hari ini untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut mengenai perkhidmatan pengangkutan ayam (ke kawasan negeri di bahagian utara atau selatan) atau mengisi borang dalam talian untuk meminta dan mendapati sebut harga percuma untuk bisnes anda

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 016-263-0020

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Lori Makanan Sejuk Beku

Lori Sayuran

Lori Buah-Buahan

Lori Makanan Laut Beku

FAQ

Apakah suhu yang disarankan untuk mengangkut produk ayam di jalan raya untuk jarak jauh?

Untuk mengangkut ayam beku untuk jarak perjalanan jauh, disarankan untuk menetapkan pada -18°C atau ke bawah untuk pemeliharaan keadaan ayam supaya segar dan mengekalkan kualiti produk anda.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori ayam yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis lori ayam yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori ayam yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6016-263-0020 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori ayam yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Sebagai pembekal ayam borong di Shah Alam, saya mencari standard kualiti yang tinggi dalam penghantaran yang cekap dan cepat di sini. Setakat ini, tidak pernah menghampakan kami. Terima kasih atas sokongan anda. – Encik Wu, Direktor Jualan

Kami sangat gembira dengan kualiti servis kepada syarikat kami yang bertempat di Shah Alam. Khidmat pelanggan dan pemandu lori yang cemerlang. Kami akan pasti akan mengesyorkan pada mana-mana pembekal mencari syarikat anda untuk penghantaran produk ayam mereka! – Cik Farah, Pemilik Syarikat Ayam Tempatan

Kami mempunyai produk ayam yang memerlukan penghantaran produk ternakan ayam kami dari Jalan Gasing dengan menggunakan sebuah lori ayam pada minggu yang sama kepada pelanggan kami. Pelanggan kami benar-benar berpuas hati. Saya akan menggunakan perkhidmatan syarikat anda lagi di masa yang akan datang. ” – Encik Gan, Ketua Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6016-263-0020

Telefon: 013-6222-231

WA: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari