Transport Lori Sayur-Sayuran

Lori Sayur di Kuala Lumpur & Selangor

Lori sayur adalah jenis pengangkutan untuk produk sayur-sayuran dan biasanya diangkut oleh syarikat-syarikat pengedaran sayur profesional atau syarikat rantai dingin yang bertanggungjawab, yang akan membeli pelbagai sayur-sayuran, produk pertanian buah-buahan dari pasar borong, dan bahkan daging dari berbagai pengedar sayuran.

Semua produk sayur-sayuran dan buah-buahan dituai segar setiap hari dan sayur-sayuran yang berwarna-warni mempunyai khasiat yang paling banyak. Sayur-sayuran ditanam secara semulajadi dan bebas dari bahan kimia.

Oleh itu sayur-sayuran mempunyai lebih banyak mineral dan nutrien berbanding dengan sayur-sayuran ditanam dengan menggunakan bahan kimia.

Garis panduan industri penghantaran sayur-sayuran:

  1. Gunakan kenderaan dengan mempunyai fungsi sejuk untuk mengangkutnya pada suhu rendah.
  2. Pengangkutan ditutup untuk mengelakkan pengoksidaan dan dapat kekalkan sayur-sayuran yang segar untuk masa yang lebih lama ketika semasa perjalanan di jalan raya.
  3. Jauhkan produk sayur-sayuran dari cahaya matahari
  4. Menyiram sayur-sayuran itu sesuai untuk mengekalkan kesegaran sayur semasa pengangkutan

Anda tak perlu khuatir lagi tentang keadaan muatan barangan anda kerana pemandu pro lori kami yang boleh dipercayai telah berada dalam perniagaan penyewaan trak sejuk selama bertahun tahun.

Ini adalah perniagaan utama kami dan kami dapat menyediakan kadar pasaran yang kompetitif tanpa menjejaskan kualiti perkhidmatan kami dari tempat di Kuala Lumpur, Setia Alam dan Selangor ke daerah dan negeri lain di Malaysia seperti Ipoh, Perak.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang pengangkutan lori sayur yang kami ada, sila hubungi kami untuk pertanyaan melalui telefon, emel atau facebook.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Lori Makanan Sejuk Beku

Lori Buah-Buahan

Lori Makanan Laut Beku

FAQ

Adakah anda menyediakan insurans untuk perkhidmatan pengangkutan sayur?

Insurans adalah pilihan servis tambahan. Jika pelanggan kami memerlukan insurans untuk produk sayuran mereka, kami dapat membantu pelanggan membeli insurans Good In Transit (GIT). Untuk butiran lanjut, sila hubungi khidmat pelanggan kami.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sayur-sayuran yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis lori sayuran yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori sayur-sayuran yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6017-338-6867 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sayur-sayuran yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Syarikat dan pasukan yang hebat! Mereka cemerlang dalam perniagaan mereka. Bekalan sayur-sayuran kami ke pasar raya besar sentiasa pantas dan dalam keadaan yang segar. – Encik Sean Yuen, Pemilik Ladang

Sesungguhnya senang berurusan dengan syarikat anda. Perkhidmatan cepat. Sayuran kami sampai tepat pada waktunya dan pelanggan kami juga sangat gembira dengan perkhidmatan anda. – Cik Chu, Pengarah

Saya bernasib baik kerana mempunyai khidmat syarikat anda untuk menyampaikan sayur-sayuran kami tepat pada masanya dan mematuhi piawaian yang tinggi untuk mengekalkan kesegaran produk kami semasa transport. – Encik Ram, Pegawai Pembelian

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari