Servis Sewa Lori Kotak

Lori Kotak di Kuala Lumpur and Selangor

Lori kotak atau kadangkala dirujuk sebagai “bonded truck”. Lori kotak mempunyai pelbagai jenis dari segi saiz, kapasiti dan fungsinya pada masa yang berlainan.

Untuk mengangkut produk biasa atau pindah barangan rumah yang bukan sensitif pada suhu pula, lori kotak tidak perlu dilengkapi dengan unit penyejukan.

Manakala bagi mengangkut produk sensitif suhu seperti produk harian, daging, makanan laut, buah-buahan untuk jarak lebih jauh, ia adalah wajib untuk menggunakan sebuah lori kotak yang dilengkapi dengan unit penyejukan atau kami memanggilnya sebagai trak yang didinginkan.

Terdapat banyak saiz atau kapasiti trak kotak di pasaran. Saiz trak utama oleh syarikat kami terdiri daripada 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan.

Trak jenis ini datang dengan 2 panel pintu di belakang dan 1 panel pintu sisi di sebelah kiri.

Untuk nak memudahkan muatan dan memunggah barangan kecil, pemandu lori pro kami yang mempunyai pengalaman bertahun tahun boleh guna bahagian pintu sisi untuk mengurangkan aliran udara sejuk dari lori tersebut.

Sedangkan untuk memuat dan memunggah barangan atas pallet, ia harus menggunakan pintu belakang itu.

Pintu belakang boleh buka secara meluas 270 darjah untuk mudah meletak dan memunggah di loading bay.

Kami dah juga mula menawarkan satu lagi lori beku sejuk yang dilengkapi dengan dua ruang suhu.

Ruang dalam kenderaan digunakan untuk menyimpan makanan atau produk beku dan dipisahkan dengan pintu khusus.

Ruang luar digunakan untuk menyimpan produk sejuk atau tidak beku seperti sayur-sayuran, buah-buahan, bunga dan lain-lain.

Jenis lori yang kami ada dan mempunyai penyejukan dan pembekuan pengurusan sejuk dan beku dalam pelbagai suhu yang berbeza dalam satu lori akan semakin meningkat dalam industri pengedaran dalam usaha meningkatkan kecekapan penghantaran.

Tak perlu tunggu lama lagi. Berhubung dengan wakil khidmat pelanggan kami hari ini untuk dapat kan maklumat lanjut mengenai penyewaan lori kotak beku sejuk di sekitar tempat di kota Kuala Lumpur, Shah Alam dan Selangor ke kawasan lain di Semenanjung Malaysia dan dapatkan sebut harga baru secara percuma untuk syarikat anda.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Jenis Lori Kotak Sejuk Beku Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa lori kotak syarikat anda?

Harga perkhidmatan lori sewa kotak kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz (Tan) lori kotak yang disewa
2. Jarak perjalanan
3. Bilangan titik perhentian

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa lori kotak, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori kotak yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6017-338-6867 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori kotak yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kami adalah sebuah syarikat hiburan dan acara dan kebanyakan masanya jadual kami sangat ketat untuk mencari servis lori sewa kotak untuk pelanggan kami. Nasib baik kami boleh dapatkan sebuah syarikat sewa trak kotak yang boleh dipercayai yang dapat menerima pekerjaan menit terakhir kami dan menyampaikan produk kami tepat waktu. Terima kasih Frio Solutions PLT! – Ganesh, Ketua Projek

Syarikat anda menyediakan perkhidmatan penyewaan lori kotak yang sentiasa terbaik dengan harga yang berpatutan. Perkhidmatan pelanggan adalah sangat profesional dan mereka sangat fleksibel mengikut keperluan kami. Saya pasti akan menggunakan perkhidmatan syarikat anda lagi pada masa akan datang. – Encik Hassan

Pasukan profesional dan cekap! Mereka berpengalaman dalam servis sewa lori kotak jenis sejuk. Buah-buahan dan sayur-sayuran kami dihantar ke pasar raya besar dengan pantas dan dalam keadaan yang segar. Pelanggan kami sangat gembira dengan perkhidmatan anda – Cik Mariam, Pengurus Operasi Perkhidmatan

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari