lori-sejuk-bonded-kuala-lumpur

Lori Kotak di Kuala Lumpur and Selangor

Lori kotak atau kadangkala dirujuk sebagai “bonded truck” di Kuala Lumpur dan Selangor mempunyai pelbagai jenis saiz, kapasiti dalam tan serta fungsi seperti kerja pindah barang dari KL atau sebagainya.

Lori kotak tidak perlu dilengkapi unit penyejukan bagi pengangkutan produk biasa atau pindah barang diyakini tidak sensitif pada suhu.

Manakala pengangkutan produk sensitif suhu pula contohnya produk harian, daging, makanan laut, buah-buahan untuk jarak jalan lebih jauh di luar KL, sebuah lori kotak dilengkapi unit penyejukan atau dikenali sebagai trak didinginkan akan digunakan. 

Terdapat pelbagai saiz serta kapasiti trak kotak. Namun bagi syarikat kami, saiz trak sewa utama terdiri daripada 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan sesuai bagi penghantaran di sekitar Kuala Lumpur, Selangor serta seluruh Semenanjung Malaysia

Trak jenis ini mempunyai dua panel pintu di belakang serta satu panel pintu sisi di sebelah kiri.

Bagi memudahkan pemindahan barang muatan dan pemunggahan barangan kecil oleh seorang pemandu lori sewa pro kami, bahagian pintu sisi akan digunakan supaya aliran udara sejuk daripada lori sewa tersebut berkurang.

Manakala bagi mengangkat produk ke atas pallet, pintu belakang pula biasanya digunakan.

Pintu belakang lori sewa boleh dibuka seluas 270 darjah supaya memudahkan proses meletakkan atau memunggahkan barang di loading bay sekitar KL atau di mana-manah sahaja.

Terdapat juga sejenis lori sewa sejuk beku dilengkapi dua ruang suhu bagi penghantaran di Kuala Lumpur serta tempat lain.

Ruang dalam kenderaan digunakan bagi menyimpan makanan atau produk beku dan dipisahkan oleh pintu khas.

Ruang luar pula digunakan sebagai tempat menyimpan produk sejuk yang tidak beku contohnya sayur-sayuran, buah-buahan, bunga dan lain-lain.

Syarikat kami akan terus berusaha bagi meningkatkan kecekapan penghantaran barang dari Kuala Lumpur atau kawasan lain dengan menambah baik perkhidmatan serta jumlah lori sewa yang sedia ada. 

Tidak perlu teragak-agak lagi, hubungilah wakil khidmat pelanggan kami bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai penyewaan lori kotak sejuk beku murah di sekitar bandar Kuala Lumpur, Shah Alam dan Selangor ke kawasan lain di Semenanjung Malaysia.

Dapatkan sebut harga baru secara percuma untuk syarikat anda.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Kotak Sejuk Beku Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa lori kotak syarikat anda?

Harga perkhidmatan lori sewa kotak kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz (Tan) lori kotak yang disewa
2. Jarak perjalanan
3. Bilangan titik perhentian

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa lori kotak, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori kotak yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori kotak yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami adalah sebuah syarikat hiburan dan acara dan kebanyakan masanya jadual kami sangat ketat untuk mencari servis lori sewa kotak untuk pelanggan kami. Nasib baik kami boleh dapatkan sebuah syarikat sewa lori kotak yang boleh dipercayai yang dapat menerima pekerjaan minit terakhir kami dan menyampaikan produk kami tepat waktu. Terima kasih!” – Ganesh, Ketua Projek

“Syarikat anda menyediakan perkhidmatan penyewaan lori kotak yang sentiasa terbaik dengan harga yang berpatutan. Perkhidmatan pelanggan adalah sangat profesional dan mereka sangat fleksibel mengikut keperluan kami. Saya pasti akan menggunakan perkhidmatan syarikat anda lagi pada masa akan datang.” – Encik Hassan

“Pasukan profesional dan cekap! Mereka berpengalaman dalam servis sewa lori kotak jenis sejuk. Buah-buahan dan sayur-sayuran kami dihantar ke pasar raya besar dengan pantas dan dalam keadaan yang segar. Pelanggan kami sangat gembira dengan perkhidmatan anda.” – Cik Mariam, Pengurus Operasi Perkhidmatan

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari