Sewa Lori Sejuk Beku 10 Tan

Sewa Lori 10 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Dalam tahun lepas, peningkatan rantaian transport domestik dan pindah barang sejuk beku di seluruh Semenanjung Malaysia terutamanya di kota Kuala Lumpur, Putrajaya, Cheras, Bandar Utama, Ampang dan Selangor telah bertambah, dan beberapa lori sejuk beku yang muatan tinggi juga telah muncul seperti lori sewa10 tan jenis sejuk beku.

Lori 10 tan jenis sejuk beku terbaik kami, ada mempunyai saiz panjang kargo sebanyak 20 kaki.

Lori sejuk beku jenis ini adalah dipandu oleh pemandu lori yang berpengalaman dan selamat. Semua trak juga dilengkapi dengan peralatan pemeliharaan haba dan pengalihudaraan udara yang baik dengan suhu terendah hingga ke -18°C. Ia diguna kan secara meluas oleh pelanggan untuk penghantaran barangan dan mengangkut produk kilang makanan sejuk, segar dan beku untuk perjalanan lama di jalan raya. 

Badan kawasan kargo dibina dengan penebat haba yang baik dan pengalihudaraan udara yang baik. Ia juga direka bentuk untuk pembersihan dan penyelenggaraan yang mudah oleh pekerja.

Lori jenis ini biasanya merujuk kepada lori jenis semua-dalam-satu, dan peti penyejukan mereka dipasang pada diluar badan kargo.

Ia juga boleh menjadi lori kerja untuk fungsi berbeza, dengan mempunyai belakang kabin yang berasingan dan bahan penebat haba untuk mengekalkan suhu kargo.

Enjin lori digunakan sebagai enjin berdiri sendiri untuk memacu pemampat unit penyejukan atau untuk menghidupkan penjana, dan kemudian penjana digunakan untuk memacu pemampat unit penyejukan.

Jenis yang berdiri sendiri mempunyai enjinnya sendiri, biasanya sebuah enjin diesel, secara bebas menghidupkan sistem penyejukan tanpa menggunakan kuasa enjin lori.

Hubungi wakil pro perkhidmatan pelanggan dari syarikat kami untuk maklumat lanjut mengenai sewa lori 10 tan dan dapatkan sebut harga percuma untuk bisnes anda pada harga yang lebih murah hari ini. Buat lah tempahan pengangkutan lori frozen kami sekarang.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimanakah harga sewa lori 10 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori sejuk beku 10 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 10 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori jenis sejuk beku 10 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6017-338-6867 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sejuk beku 10 tan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kebanyakan syarikat trak jarang menawarkan lori sewa 10 tan di Semenanjung Malaysia. Kami bernasib baik kerana mendapat khidmat syarikat anda di mana pasukan anda telah melakukan tugas yang cekap untuk penghantaran produk makanan beku kami ke Port Klang, Melaka dan Johor dengan harga yang sangat berpatutan! Amat disyorkan. – Eddie Chong, Pengarah

Saya telah disyorkan oleh rakan untuk mencari syarikat anda untuk keperluan pengangkutan kami. Kami membuat keputusan untuk menggunakan lori sewa sejuk 10 tan anda dan sejak itu kami tidak pernah menyesal. Terima kasih. – Encik Shanker, Pemilik syarikat sendiri

Kami rasa senang berurusan dengan syarikat anda. Lori sewa sejuk 10 ton sentiasa bersih dan dijaga dengan baik dan telah memenuhi keperluan kami untuk mengangkut sayur-sayuran segar tepat pada masa dan waktunya kepada pelanggan kami di Taman Jaya, Bandar Utama, Petaling Jaya, Pandan Indah, Ara Damansara dan Shah Alam. – Mr. Law, Pengarah

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari