5-ton-Chiller-Truck-Rental-klang-valley

Sewa Lori 10 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Dalam tahun lepas, peningkatan rantaian transport domestik dan pindah barang sejuk beku di seluruh Semenanjung Malaysia terutamanya termasuk kota Kuala Lumpur, Bandar Utama, dan Selangor telah bertambah, dan beberapa lori sejuk beku bermuatan tinggi juga telah muncul seperti lori sewa 10 tan jenis sejuk beku.

Syarikat kami menyediakan lori sewa 10 tan jenis sejuk beku bersaiz kargo sepanjang 20 kaki bagi perniagaan di kawasan Kuala Lumpur termasuk Ampang serta Cheras. 

Lori sewa 10 tan sejuk beku jenis ini dipandu oleh pemandu lori yang berpengalaman serta mempunyai lesen memandu sah. Pemandu kami ini dilatih supaya memandu secara selamat serta berhemah terutama sekali bagi kawasan-kawasan jalan raya Kuala Lumpur. 

Semua lori sewa juga dilengkapi peralatan pemeliharaan haba termasuk pengalihudaraan udara dengan suhu rendah hingga boleh mencapai bacaan -18°C.

Ia digunakan secara meluas oleh pelanggan untuk menghantar barang atau perabot rumah serta mengangkut produk kilang, terdiri daripada makanan sejuk beku segar, sesuai untuk perjalanan jauh luar daripada Kuala Lumpur.

Badan kargo bagi lori tan ini dibina bersama penebat haba beserta pengalihudaraan udara. Ia juga direka bentuk agar lebih mudah dalam melakukan kerja-kerja pembersihan termasuk juga penyelenggaraan oleh para pekerja. 

Lori sewa 10 tan jenis ini biasanya merujuk kepada lori jenis semua-dalam-satu. Peti penyejukan pula jika ada akan dipasang pada luar badan kargo.

Ia juga boleh menjadi lori kerja pelbagai fungsi. Lori 10 tan ini mempunyai belakang kabin berasingan, serta bahan penebat haba bertujuan mengekalkan suhu kargo bagi perjalanan jauh selain di KL.

Enjin lori sewa 10 tan ini adalah jenis enjin berdiri sendiri. Ia mampu memacu pemampat unit penyejukan serta dapat menghidupkan penjana. Penjana tersebut akan digunakan sebagai pemacu kepada pemampat unit penyejukan.

Manakala lori sewa 10 tan jenis berdiri sendiri pula mempunyai enjinnya tersendiri. Enjinnya adalah jenis enjin diesel, mampu menghidupkan sistem penyejukan secara bebas tanpa menggunakan kuasa enjin lori.

Hubungi wakil pro perkhidmatan pelanggan dari syarikat kami bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan sewa lori 10 tan untuk kawasan KL. Dapatkan sebut harga secara percuma yakni murah hari ini.

Buatlah tempahan sewa pengangkutan lori frozen sekarang bagi kawasan Kuala Lumpur, Putrajaya serta sekitar Selangor. Pemandu lori disediakan.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimanakah harga sewa lori 10 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori sejuk beku 10 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 10 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori jenis sejuk beku 10 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sejuk beku 10 tan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kebanyakan syarikat lori jarang menawarkan lori sewa 10 tan di Semenanjung Malaysia. Kami bernasib baik kerana mendapat khidmat syarikat anda di mana pasukan anda telah melakukan tugas yang cekap untuk penghantaran produk makanan beku kami ke Port Klang, Melaka dan Johor dengan harga yang sangat berpatutan! Amat disyorkan.” – Eddie Chong, Pengarah

“Saya telah disyorkan oleh rakan untuk mencari syarikat anda untuk keperluan pengangkutan kami. Kami membuat keputusan untuk menggunakan lori sewa sejuk 10 tan anda dan sejak itu kami tidak pernah menyesal. Terima kasih.” – Encik Shanker, Pemilik syarikat sendiri

“Kami rasa senang berurusan dengan syarikat anda. Lori sewa sejuk 10 ton sentiasa bersih dan dijaga dengan baik dan telah memenuhi keperluan kami untuk mengangkut sayur-sayuran segar tepat pada masa dan waktunya kepada pelanggan kami di Taman Jaya, Bandar Utama, Petaling Jaya, Pandan Indah, Ara Damansara dan Shah Alam.” – Mr. Law, Pengarah

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari