lori-hantar-buah-kuala-lumpur

Lori Buah di Kuala Lumpur dan Selangor

Kami boleh menyediakan perkhidmatan lori buah di Kuala Lumpur, Selangor, Pelabuhan Klang dan lokasi lain sepanjang tahun untuk syarikat anda. 

Kami juga mempunyai servis lori kargo untuk transportasi melalui udara dan laut bagi barang import dan barang untuk dihantar ke pasaran antarabangsa untuk syarikat anda di Kuala Lumpur atau bahagian lain di Semenanjung Malaysia.   

Hasil buah-buahan dan sayur-sayuran masih hidup setelah dituai oleh petani kerana proses metabolik aktif yang mengelakkan serangan mikroorganisma masih berlaku di tisu tanaman tersebut.  

Namun demikian, metabolisma akan menjadi lambat atau berhenti apabila organisma hidup berkembang ke tahap akhir, iaitu tahap terlalu matang terutamanya dalam buah-buahan.

Komposisi nutrien dan tisu buah-buahan akan mengalami perubahan yang tidak dapat dipulihkan dan mengakibatkan kehilangan nilai pemakanan dan rasa unik, kemudian mulai reput akibat serangan mikro organisma.    

Produk makanan segar harus dibungkus dan disimpan di dalam kotak sejuk supaya udara dalam kotak dapat diedarkan dengan rata, serta pengumpulan gas berbahaya, kelembapan dan haba dapat dikurangkan bagi memastikan persekitaran yang baik untuk simpanan.   

Pemuatan dan pengangkutan buah-buahan dan sayur-sayuran serta produk berkaitan yang berkualiti untuk orang awam bermula daripada petani yang menyerupai hasil di ladang dan pasukan syarikat kami di Kuala Lumpur yang pakar dalam hal tersebut. 

Pertama sekali, buah-buahan dan sayur-sayuran perlu dipilih secara teliti, disusun dan dibersihkan. Kemudian, perlahankan proses buah-buahan menjadi masak dengan suhu yang rendah.  

Akhirnya, bahan pembungkusan yang betul perlu digunakan untuk membungkus produk. Pastikan buah-buahan dan sayur-sayuran berada dalam suhu yang rendah dan dalam keadaan optimum. 

Syarikat kami dapat menjamin kesegaran buah-buahan dan sayur-sayuran anda dan kami siap menyediakan perkhidmatan pengangkutan di Kuala Lumpur yang sentiasa menjamin kualiti dengan memastikan suhu, kelembapan dan pengudaraan udara yang betul semasa proses pengangkutan ke destinasi. 

Jom tamatkan carian anda hari ini dan bertindak sekarang. Pilihlah pasukan kami di Kuala Lumpur, Damansara dan Petaling Jaya untuk menjadi sebahagian daripada penyelesaian logistik syarikat anda yang termasuk pengangkutan sayur-sayuran dan buah-buahan atau ikan dan daging beku ke pasaraya di Kuala Lumpur, Selangor dan lokasi lain. 

Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA dengan harga berpatutan di ibu kota Kuala Lumpur termasuk ke Jalan Sentral. 

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Soalan Lazim

Adakah anda menyediakan insurans untuk perkhidmatan pengangkutan buah-buahan?

Insurans adalah pilihan servis tambahan. Jika pelanggan kami memerlukan insurans untuk produk buah-buahan mereka, kami dapat membantu pelanggan membeli insurans Good In Transit (GIT). Untuk butiran lanjut, sila hubungi khidmat pelanggan kami.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori buah-buahan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis lori buah-buahan yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori buah-buahan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori buah-buahan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Syarikat dan pasukan yang hebat! Mereka cemerlang dalam perniagaan mereka. Bekalan buah-buahan kami ke pasar raya besar sentiasa pantas dan dalam keadaan yang segar.” – Encik Azim, Pemilik Ladang

“Sesungguhnya senang berurusan dengan syarikat anda. Perkhidmatan cepat. Buah-buahan kami sampai tepat pada waktunya dan pelanggan kami juga sangat gembira dengan perkhidmatan anda.” – Puan Rabiatul, Pengarah

“Saya bernasib baik kerana mempunyai khidmat syarikat anda untuk menyampaikan buah-buahan kami tepat pada masanya dan mematuhi piawaian yang tinggi untuk mengekalkan kesegaran produk kami semasa transport.” – Encik Agus, Pegawai Pembelian

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari