Soalan Lazim

Bagaimana syarikat anda berfungsi?

Cuma minta sebut harga PERCUMA hari ini. Hubungi kami untuk tinjauan tapak PERCUMA jika diperlukan dan kami akan menghantar seseorang untuk menganggarkan saiz dan berat barangan anda yang perlu diangkut atau dibungkus dan kemudian kami akan mengeluarkan sebut harga untuk permintaan perkhidmatan lori sewa anda. Hubungi wakil khidmat pelanggan kami hari ini! Hubungi 011-2518-6571.

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui laman web?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda dalam beberapa jam untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sejuk beku, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur kunjungan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari dalam waktu bekerja.

Bagaimana jika saya tidak berpuas hati dengan hasil kerja yang ditawarkan?

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti servis yang ditawarkan kepada anda, sila hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di talian +6011-2518-6571 atau emel kami di sales@worldfrozen.com

Sekiranya saya mempunyai permintaan istimewa iaitu perkhidmatan segera, perkhidmatan transport pada waktu malam, bolehkan syarikat anda mengendalikan kerja ini?

Kami faham bahawa mungkin terdapat beberapa peristiwa yang tidak dijangka di mana anda mungkin memerlukan perkhidmatan kami dengan segera pada hari yang sama atau dalam notis yang singkat. Dalam kes ini, anda boleh berhubung dengan wakil khidmat pelanggan kami di 011-2518-6571 atau emel kami di sales@worldfrozen.com dengan permintaan anda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan lori sewa yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari