khidmat-lori-kargo-malaysia

Lori Kargo di Kuala Lumpur and Selangor

Servis penghantaran oleh lori kargo di Kuala Lumpur dan Selangor perlu menitik beratkan keselamatan harta para pelanggan supaya selamat serta terjamin. Para pelanggan juga berhak menerima kualiti servis terbaik serta penghantaran menepati masa oleh para pemandu. 

Jika anda salah memilih sebuah syarikat penghantaran lori sejuk beku di Kuala Lumpur, ia boleh mengakibatkan pelanggan anda menerima servis buruk serta mendapat kargo rosak dan berkemungkinan hilang akibat dari kecuaian oleh pemandu syarikat lori tersebut. Masalah-masalah ini tidak akan berlaku jika anda memilih syarikat lori berserta pemandu kami bagi kawasan sekitar Kuala Lumpur, Klang serta lokasi lain di Malaysia. 

Syarikat kami memastikan keselamatan penghantaran barangan anda dengan menawarkan servis lori dari 1 tan ke 10 tan dengan penghantaran baik, murah serta dipercayai (termasuk seorang pemandu lori dengan lesen lori sah diyakini memandu secara selamat di jalan raya) meliputi penghantaran di Kuala Lumpur, Selangor dan seluruh semenanjung Malaysia termasuklah ke Johor.

Terdapat beberapa jenis servis penghantaran lori kargo utama:

  • Servis penghantaran Lori Kargo berhawa dingin

Kebiasaannya servis ini digunakan untuk produk-produk yang merangkumi bahan makanan seperti bakeri, buah-buahan juga sayur-sayuran, minuman, hasil tenusu, produk daging, bunga-bungaan, bahan merbahaya, penghantaran ubat-ubatan, dan makanan laut segar.

Servis kami memastikan produk mudah rosak ini sentiasa segar dari mula dipunggah muat masuk ke dalam lori berhawa dingin atau beku, terus dibawa pemandu sehingga tiba di destinasi terakhir seperti di KL.

  • Servis Lori Kargo bersuhu rendah

Dengan pengangkutan lori berserta pemandu di lokasi Kuala Lumpur ini, produk anda akan disimpan serta pada suhu rendah sehingga mencapai suhu -18 darjah selsius. Lori ini juga dilengkapi dengan sistem penghawa dingin hebat bagi memastikan kualiti produk tidak berkurangan serta masih segar.

Servis lori ini digunakan oleh produk daging, buah-buahan serta sayur-sayuran, termasuklah hasil tenusu.

  • Servis Lori Kargo bersuhu beku

Produk anda akan disimpan pada suhu konsisten iaitu pada suhu -18 darjah selsius ke bawah serta dijamin dibawa alam keadaan baik oleh pemandu apabila tiba di tempat destinasi terakhir di KL juga di kawasan lain.

Syarikat kami akan memastikan penghantaran produk dilakukan pada suhu yang sesuai untuk menjamin kestabilan produk para pelanggan.

Perkhidmatan lori sewa bersama pemandu kami di Kuala Lumpur ini biasanya digunakan oleh produk makanan sejuk beku, juga produk lain yang memerlukan suhu rendah.

Anda tidak perlu menunggu lama mahupun risau lagi dengan keselamatan produk mudah rosak anda.

Dengan khidmat sewa lori chiller kargo oleh anggota pekerja pro pihak syarikat kami ini di Kuala Lumpur, anda hanya perlu membuat penempahan penghantaran sahaja tanpa perlu bersusah-payah kerana pemandu disediakan. Anda kemudian hanya perlu menunggu pengesahan penghantaran produk yang segera agar terjamin kualitinya. Servis penghantaran menggunakan lori syarikat kami akan memberi kelebihan kepada perniagaan anda kerana produk sentiasa berkualiti dikehendaki pelanggan anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai servis penghantaran lori frozen atau lori kargo berserta pemandu kami sama ada di kawasan bandar Kuala Lumpur atau ke luar bandar atau negeri di Semenanjung Malaysia contohnya Perak dan Pahang, sila hubungi kami melalui telefon, whatsapp ataupun emel hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan cas bayaran perkhidmatan lori kargo?

Harga perkhidmatan lori kargo kami ditentukan oleh faktor berikut:

  • Saiz kargo lori yang digunakan untuk pengangkutan barang
  • Jarak penghantaran dan masa sewaan
  • Jumlah destinasi pemunggahan dan destinasi penghantaran

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui laman web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori kargo. Untuk pengangkutan yang sudah di tetapkan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan hasil kerja yang ditawarkan?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan sewa lori kargo yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah cara pembayaran yang ada pada saya?

Buat masa sekarang kami cuma menerima pembayaran pemindahan bank dan cek sahaja. Pembayaran deposit 50% diperlukan untuk mengesahkan tarikh untuk menguruskan lori kargo yang sesuai. Pembayaran akhir harus dijelaskan semasa hari servis itu sendiri. Untuk dokumen pembayaran, pembayaran harus dijelaskan dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami memerlukan lori sewa sejuk beku 3 tan dan servis kargo untuk dihantar dalam kuantiti yang banyak untuk pelanggan kami di Johor bulan lepas. Terima kasih untuk bekerjasama dengan kami untuk memastikan penghantaran kepada pelanggan utama kami ini tepat pada masanya dan memastikan produk dihantar dalam keadaan baik.” – Mr Ooi, Pengurus

“Perkhidmatan kargo beku yang disediakan oleh pasukan anda selalu memuaskan. Sikap bekerjasama mereka memastikan produk sejuk beku kami tiba dengan selamat dan tepat pada masa. Syarikat kami sudah mulai bekerjasama dengan syarikat anda sejak 5 bulan lagi dan akan meneruskan servis lagi pada masa hadapan.” – Ms Linda Liew, Pemilik syarikat

“Syarikat yang terbaik untuk pengangkutan produk sejuk beku dengan kerja yang sangat baik dan sangat bekerja keras. Terima kasih kerana menyediakan perkhidmatan kepada syarikat kami dengan servis yang boleh dipercayai untuk sewaan lori sejuk beku anda tahun ini.” – Puan Liza, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari