Servis Lori Kargo

Lori Kargo di Kuala Lumpur and Selangor

Apabila melibatkan servis penghantaran oleh kenderaan lori kargo di Kuala Lumpur, Selangor atau Setia Alam, banyak yang perlu dipertimbangkan untuk memastikan keselamatan kargo terjamin.

Pelanggan mengharapkan ketepatan masa dan kualiti servis dan tidak kargo yang sudah rosak atau hilang kesan dari kecuaian penjagaan kargo dari syarikat penghantaran kargo yang dipilih.

Kami di Frio Solutions PLT memastikan keselamatan penghantaran kargo anda dengan menawarkan anda servis penghantaran yang boleh dipercayai (termasuk seorang pemandu lori yang mempunyai lesen trak yang sepatutnya dan selamat) meliputi penghantaran di Kuala Lumpur, Selangor dan ke seluruh semenanjung Malaysia seperti di Penang dan Johor.

Kami menyediakan beberapa jenis perkhidmatan kargo yang utama:

  • Servis penghantaran Lori Kargo berhawa dingin

Servis penghantaran ini melibatkan produk sejuk beku (seperti buah) untuk semua pusat penghantaran dengan lori berhawa dingin kami.

Produk yang biasanya menggunakan servis ini merangkumi bakeri, buah-buahan dan sayuran, minuman, hasil tenusu, produk daging, bunga, bahan merbahaya, penghantaran ubat ubatan, dan makanan laut segar.

Servis ini memastikan produk mudah rosak ini dihantar segar dari ia mula dipunggah muat masuk ke dalam lori berhawa dingin kami.

  • Servis Lori Kargo bersuhu sejuk

Dengan pengangkutan lori kargo sejuk ini, produk anda akan disimpan dalam suhu yang sangat sejuk tidak sehingga bawah -18 darjah selsius dan lori kami dilengkapi dengan sistem penghawa dingin yang sangat baik untuk memastikan kualiti produk tidak berkurangan dan masih segar.

Antara produk yang memerlukan servis ini adalah produk daging, buah-buahan dan sayuran, serta hasil tenusu.

  • Servis Lori Kargo bersuhu beku

Dengan lori kargo sejuk beku ini, produk anda akan disimpan dalam suhu konsisten yang sangat sejuk pada suhu -18 darjah selsius dan ke bawah dan dijamin berada dalam keadaan yang baik apabila ia telah tiba di tempat destinasi terakhir.

Ini untuk memastikan penghantaran produk pada suhu yang sesuai dan kestabilan produk itu sendiri.

Produk yang menggunakan perkhidmatan ini adalah seperti produk makanan sejuk beku, dan juga produk lain yang memerlukan suhu rendah.

Untuk memenuhi keperluan kerja penghantaran anda, anda tidak perlu tunggu lama atau risau lagi dengan keselamatan produk mudah rosak anda.

Dengan ada lah khidmat kargo servis oleh anggota pekerja pro pihak syarikat kami, anda hanya perlu membuat penempahan penghantaran barangan, tidak perlu bersusah dan hanya perlu menunggu pengesahan penghantaran produk yang kualiti nya terjamin dan akan memberi kelebihan kepada perniagaan anda dalam memberikan produk berkualiti kepada pelanggan anda dan dapat mengelak sebarang kerugian hasil dari penghantaran yang tidak baik.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai servis penghantaran lori kargo kami sama ada di dalam kawasan bandar atau ke luar negeri seperti Perak dan Pahang, sila hubungi kami melalui telefon/whatsapp ataupun emel hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimana anda mengenakan cas bayaran perkhidmatan lori kargo?

Harga perkhidmatan lori kargo kami ditentukan oleh faktor berikut:

  • Saiz kargo lori yang digunakan untuk pengangkutan barang
  • Jarak penghantaran dan masa sewaan
  • Jumlah destinasi pemunggahan dan destinasi penghantaran
Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori kargo. Untuk pengangkutan yang sudah di tetapkan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan hasil kerja yang ditawarkan?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan sewa lori kargo yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah cara pembayaran yang ada pada saya?

Buat masa sekarang kami cuma menerima pembayaran pemindahan bank dan cek sahaja. Pembayaran deposit 50% diperlukan untuk mengesahkan tarikh untuk menguruskan lori kargo yang sesuai. Pembayaran akhir harus dijelaskan semasa hari servis itu sendiri. Untuk dokumen pembayaran, pembayaran harus dijelaskan dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kami memerlukan lori sewa sejuk beku 3 tan dan servis kargo untuk dihantar dalam kuantiti yang banyak untuk pelanggan kami di Johor bulan lepas. Terima kasih untuk bekerjasama dengan kami untuk memastikan penghantaran kepada pelanggan utama kami ini tepat pada masanya dan memastikan produk dihantar dalam keadaan baik.- Mr Ooi, Pengurus

Perkhidmatan kargo beku yang disediakan oleh pasukan anda selalu memuaskan. Sikap bekerjasama dan profesioanl mereka memastikan produk sejuk beku kami tiba dengan selamat dan tepat pada masa. Syarikat kami sudah mulai bekerjasama dengan syarikat anda sejak 5 bulan lagi dan akan meneruskan servis lagi pada masa hadapan.  – Ms Linda Liew, Pemilik syarikat

Syarikat yang terbaik untuk pengangkutan produk sejuk beku dengan kerja yang sangat baik dan sangat bekerja keras.Terima kasih kerana menyediakan perkhidmatan kepada syarikat kami dengan servis yang boleh dipercayai untuk sewaan lori sejuk beku anda tahun ini. – Puan Liza, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari