Sewa Lori Sejuk Beku 3 Tan

Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami ada menyediakan khidmat sewa lori 3 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Cheras, Pandan Indah dan Selangor.

Anda akan melihat 3 tan lori sejuk beku yang telah digunakan secara meluas di pasaran kerana kadar harga yang berpatutan dan murah serta service oleh tenaga pekerja lama kami yang lain daripada yang lain – penghantaran tepat pada masa dan jam yang ditentukan.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pembangunan rantaian domestik sejuk beku telah agak pesat, dan beberapa lori sejuk beku yang muatan tinggi juga telah muncul untuk kerja penghantaran dan pindah barang. 

Lori sejuk beku 3 tan kami mempunyai saiz panjang kargo sebanyak 14 kaki.

Lori jenis ini adalah digunakan secara meluas di seluruh Semenanjung Malaysia seperti dari Ampang, Taman Bukit Raja, Subang Jaya, Shah Alam, Bandar Utama, Jalan Rawang ke Ipoh, Perak, Melaka atau negeri lain oleh pelanggan untuk mengangkut produk makanan sejuk segar dan beku.

Lori sejuk beku jenis ini dilengkapi dengan peralatan pemeliharaan haba dan pengalihudaraan yang baik ke Port Klang untuk pemindahan barang dari kilang.

Badan kawasan kargo dibina dengan penebat haba yang baik dan pengalihudaraan udara yang baik. Ia juga direka bentuk untuk pembersihan dan penyelenggaraan yang mudah.

Lori transport dan hantar barangan jenis ini biasanya merujuk kepada lori jenis semua-dalam-satu, dan peti penyejukan mereka dipasang pada diluar badan kargo.

Ia juga boleh menjadi lori berbilang fungsi, dengan mempunyai belakang kabin yang berasingan dan bahan penebat haba untuk mengekalkan suhu kargo.

Sistem penyejukan lori dibahagikan kepada dua kategori iaitu sistem penyejukan dikuasa oleh engine lori (vehicle drive) dan sistem penyejukan berkuasa berasingan oleh engine sendiri.

Enjin lori digunakan sebagai enjin berdiri sendiri untuk memacu pemampat unit penyejukan atau untuk menghidupkan penjana, dan kemudian penjana digunakan untuk memacu pemampat unit penyejukan.

Jenis yang berdiri sendiri mempunyai enjinnya sendiri, biasanya sebuah enjin diesel, secara bebas menghidupkan sistem penyejukan tanpa menggunakan kuasa enjin lori.

Sila hubungi wakil perkhidmatan pelanggan kami untuk maklumat lanjut mengenai sewa lori 3 tan dan dapatkan perkhidmatan sebut harga percuma yang anda perlu hari ini.

Sila bertanya apa sahaja soalan yang anda ada. Anda pasti lah tidak kan kecewa kerana mendapatkan perkhidmatan kami.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 016-263-0020

Whatsapp: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimanakah harga sewa lori 3 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori 3 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 3 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori 3 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori makanan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Saya kagum dengan servis syarikat anda yang telah menyediakan lori sewa jenis sejuk beku 5 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan makanan beku syarikat kami. Lebih penting lagi, mereka memberikan servis yang boleh dipercayai dan dengan harga yang perpatutan. Terima kasih! – Encik Mak, Pengurus Besar

Kami berpuas hati dan gembira kerana dapat menyewa lori jenis sejuk beku 3 tan daripada Frio Solutions PLT untuk menghantar produk ayam kami kepada pelanggan kami di sekitar Lembah Klang. Bagus! Memenuhi semua jangkaan kami. – Raymond Leong, CFO

Kami adalah pembekal makanan laut beku dan kami telah menggunakan perkhidmatan lori sewa sejuk beku Frio Solutions PLT selama lebih daripada setahun. Lori sejuk mereka yang 3 dan 5 tan bergerak dengan baik dan menepati jadual penghantaran dengan perkhidmatan terbaik dari kakitangan mereka. Saya mengesyorkan kepada semua yang ingin menyewa lori sejuk. Bagus! – Encik Guna, Pengurus

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6016-263-0020

WA: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari