lori-sewa-sejuk-3-tan-petaling-jaya

Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami ada menyediakan khidmat sewa lori 3 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Cheras, dan Selangor.

Anda akan melihat lori sejuk beku dengan kapasiti 3 tan yang telah diguna secara meluas di pasaran termasuk di Pandan Indah, Bandar Utama dan Shah Alam kerana kadar harga yang berpatutan, murah serta service oleh tenaga pekerja lama kami yang terunggul – penghantaran tepat pada masa dan jam yang ditentukan. Jadi anda tidak perlu berbelanja duit lebih untuk kerja yang terbaik. Pekerja kami akan pergi ke kawasan tuan dan puan jika perlu seperti ke Rampai Business Park, Kampung Baru dan Batu Caves dan memunggah barangan berat anda tanpa caj atau pembayaran yang berlebihan. Kami juga menyediakan perkhidmatan sewa lori barang di Taman Midah, Salak Selatan, dan Jalan Cochrane.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pintu pembangunan rantaian domestik sejuk beku telah berkembang dengan pesat terutamanya di Setiawan, Taman Melawati, dan Bandar Tun Hussein Onn. Beberapa jenama lori sejuk beku yang mempunyai muatan tinggi juga telah muncul untuk kerja pengangkutan dan pindah barang bagi memenuhi kuantiti barangan yang banyak. 

Lori sewa sejuk beku 3 tan kami di Taman Maluri, Petaling Jaya dan Gombak mempunyai saiz panjang kargo sebanyak 14 kaki yang dapat muat untuk kebanyakan barang. 

Kenderaan lori sewa ini adalah digunakan secara meluas dengan jarak jauh di seluruh Semenanjung Malaysia oleh pelanggan untuk mengangkat isi seperti produk makanan segar dan beku bagi pemindahan ke tempat di Ampang, Pudu Sentral atau Jalan Rawang ke destinasi negeri lain. Contohnya Seremban di Negeri Sembilan, Ipoh, Perak atau Kota Bahru. Kenderaan lori barang ini lengkap dengan peralatan penuh pemeliharaan haba dan pengalihudaraan yang baik ke Port Klang atau negeri lain seperti Kelantan, Johor dan Melaka untuk pemindahan barang dari kilang.

Ruang badan lori kargo dibina dengan tingkat penebat haba dan pengalihudaraan udara yang baik. Ia juga direka bentuk untuk pembersihan dan penyelenggaraan yang mudah.

Kenderaan transport dan hantar barangan ini biasanya merujuk kepada lori jenis semua-dalam-satu, dan peti penyejukan mereka dipasang pada diluar badan kargo. Perkhidmatan lori sewa kami telah merangkumi kawasan berikut di Bandar Saujana Putra, Kedah dan Setiawangsa.

Ianya juga boleh menjadi kenderaan yang berbilang fungsi, dengan mempunyai belakang kabin yang berasingan dan bahan penebat haba untuk mengekalkan suhu kargo sepanjang perjalanan dan mengelakkan barang menjadi terlalu panas atau kurang sejuk.

Laluan sistem penyejukan lori dibahagikan kepada dua kategori iaitu sistem penyejukan dikuasai oleh engin dan sistem penyejukan berkuasa berasingan oleh engin sendiri.

Enjin diguna untuk memacu pemampat unit penyejukan atau untuk menghidupkan penjana, dan kemudian penjana berfungsi untuk memacu pemampat unit penyejukan secara tersembunyi. 

Upah pekerja yang mempunyai pengalaman yang banyak dan anda mungkin menjadi pelanggan setia mereka. Mereka menjaga dan akan punggah serta angkat barangan yang dihantar secara berhati-hati. Mari cari, pilih dan membuat tempahan untuk perkhidmatan syarikat lori sewa ini terutamanya di sekitar kawasan perumahan, kedai atau kondominium bertingkat dengan alamat di Ulu Langat, Kajang, dan Damansara.

Bergantung kepada kenderaan, sama ada ia mempunyai enjin yang tersendiri, biasanya enjin diesel, di mana ia akan menghidupkan atau melancarkan sistem penyejukan secara bebas tanpa menggunakan kuasa enjin. Jangan risau, pemandu kami akan pandu kenderaan mereka secara berhati-hati dan pastikan keselamatan barang di kawasan Setapak, Desa Ukay, dan Lembah Pantai.

Secara rata, nama syarikat lori sewa kami telah dipilih sebagai syarikat yang terutama di kawasan sekeliling Shamelin Perkasa, Sungai Besi dan Wangsa Maju kerana pelanggan kami rasa berpuas hati dengan kerja bagus kami. Pekerja kami yang berpengalaman akan menyiapkan kerja dalam masa yang diberikan mengikut waktu kerja. Pekerja kami sentiasa sedia dan tahu tanggungjawab mereka semasa mengendalikan projek mereka. Barangan anda akan diangkat dengan baik. 

Selalunya, pelanggan kami juga nak servis lain kami yang termurah. Contohnya pakej pindah barang, pembungkusan barang dalam kotak, buka dan pasang semula perabot, dan memindahkan barang dalam bilik warehouse ke KLIA airport. Kami juga tawarkan perkhidmatan untuk menghantar barangan lain seperti alat katering, sofa, almari, katil dan tilam untuk bisnes anda. Kami mempunyai manpower, mesin dan bahan untuk menjalankan kerja kami dengan selamat dan mengelakkan barangan berkaca daripada pecah. Contohnya kami mempunyai kanvas sebagai bahan perlindungan.

Jika anda sedang mencari dan memerlukan syarikat pengangkutan di Jalan Semarak, Bandar Sri Permaisuri dan Bukit Bintang, hubungi wakil perkhidmatan pelanggan kami untuk butiran dan maklumat lanjut mengenai sewa lori 3 tan dan minta sebut harga percuma hari ini. 

Beritahu dan bincang keperluan anda dengan kami. Kami akan sediakan semua perkara yang sesuai dan ikut permintaan yang diperlukan di lokasi Sri Hartamas, Damai Perdana dan Menara Sentul tanpa cas bayaran tambahan.

Anda boleh rujuk kepada senarai informasi yang dipaparkan di laman web kami. Sila menghubungi kami untuk bertanya apa sahaja soalan yang ada melalui Whatsapp atau emel dan dapatkan anggaran harganya untuk khidmat sewa lori pindah barang kami. Jangan ragu lagi, tekan nombor telefon sekarang untuk menempah perkhidmatan ini dan anda dijamin bahawa anda tidak akan kecewa dengan perkhidmatan kami di Taman Medan Cahaya, Taman Bukit Raja dan Subang.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimanakah harga sewa lori 3 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori 3 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 3 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori 3 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori makanan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Saya kagum dengan servis syarikat anda yang telah menyediakan lori sewa jenis sejuk beku 3 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan makanan beku syarikat kami. Lebih penting lagi, mereka memberikan servis yang boleh dipercayai dan dengan harga yang perpatutan. Terima kasih!” – Encik Mak, Pengurus Besar

“Kami berpuas hati dan gembira kerana dapat menyewa lori jenis sejuk beku 3 tan untuk menghantar produk ayam kami kepada pelanggan kami di sekitar Lembah Klang. Bagus! Memenuhi semua jangkaan kami.” – Raymond Leong, CFO

“Kami adalah pembekal makanan laut beku dan kami telah menggunakan perkhidmatan lori sewa sejuk beku syarikat anda selama lebih daripada setahun. Lori sejuk mereka yang 3 dan 5 tan bergerak dengan baik dan menepati jadual penghantaran dengan perkhidmatan terbaik dari kakitangan mereka. Saya mengesyorkan kepada semua yang ingin menyewa lori sejuk. Bagus!” – Encik Guna, Pengurus

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari