lori-sejuk-bonded-kuala-lumpur

Lori Sejuk Beku di Kuala Lumpur and Selangor

Syarikat kami ada menyediakan pelbagai lori sejuk beku untuk disewa di kawasan Lembah Klang, Malaysia di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor seperti di Shah Alam, Jalan Gasing dan Bandar Utama.

Semua khidmat lori sejuk beku (dari lori satu tan hingga 5 tan) dibawa oleh satu orang pemandu lori yang selamat dan boleh dipercayai.

Lori sejuk beku adalah jenis kenderaan kotak tertutup yang digunakan untuk kerja penghantaran barang-barang beku atau segar seperti ikan dan buah ke warehouse atau dari pelabuhan.

Ia dilengkapi dengan unit penyejukan dan kotak bertebat poliuretana dan biasanya digunakan untuk mengangkut makanan beku (kenderaan sejuk beku), produk tenusu (kenderaan pengangkutan susu), buah-buahan dan sayur-sayuran (kenderaan pengangkutan barangan segar), ubat/vaksin (kenderaan pengangkutan vaksin) dan sebagainya pada masa yang ditentukan.

Struktur lori sejuk beku itu terdiri daripada bahagian casis kenderaan, dan bahagian penebat haba dan badan pemeliharaan haba (biasanya terdiri daripada bahan poliuretana, plastik bertetulang gentian kaca, plat keluli warna, keluli tahan karat, dan lain-lain), unit penyejukan, perakam suhu, dan keperluan khusus lain.

Kenderaan sejuk beku yang mengangkut daging boleh dipasang dengan cangkuk daging, ikatan tali pinggang, rail aluminium, slot pengudaraan dan aksesori pilihan lain.

Penyelenggaraan tetap bagi jenis kenderaan sejuk beku amat diperlukan dan tidak harus diabaikan untuk meningkatkan bahan penebat dan sistem penyejukan udara berkenaan.

Sehingga ia akan memastikan udara sejuk akan tetap pada suhu preset dan mencegah kerosakan makanan ketika semasa dalam perjalanan yang lama atau panjang.

Jangan tunggu lagi. Berhubung dengan pasukan kami di sini untuk dapat maklumat lanjut mengenai penyewaan trak sejuk beku yang anda perlu untuk perniagaan anda ke kawasan luar negeri Kuala Lumpur seperti Melaka atau Johor Bahru.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa lori sejuk beku syarikat anda?

Harga perkhidmatan lori sewa sejuk beku kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz (Tan) lori sejuk beku yang disewa
2. Jarak perjalanan
3. Bilangan titik perhentian

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa sejuk beku, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan lori sewa sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami adalah sebuah syarikat hiburan dan acara dan kebanyakan masanya jadual kami sangat ketat untuk mencari servis lori sewa sejuk beku untuk pelanggan kami. Nasib baik kami boleh dapatkan sebuah syarikat trak sejuk beku yang boleh dipercayai yang dapat menerima pekerjaan minit terakhir kami dan menyampaikan produk kami tepat waktu. Terima kasih!” – Edmond, Ketua Projek

“Syarikat anda menyediakan perkhidmatan penyewaan lori sejuk beku yang sentiasa terbaik dengan harga yang berpatutan. Perkhidmatan pelanggan adalah sangat profesional dan mereka sangat fleksibel mengikut keperluan kami. Saya pasti akan menggunakan perkhidmatan syarikat anda lagi pada masa akan datang.” – Encik Lawrence Tan, Pakar Produk

“Syarikat cemerlang dengan pasukan profesional! Mereka adalah berpengalaman dalam perkhidmatan sewa lori sejuk. Buah-buahan dan sayur-sayuran kami dihantar ke pasar raya besar dengan pantas dan dalam keadaan yang segar. Pelanggan kami sangat gembira dengan perkhidmatan anda.” – Cik Intan, Pengurus Operasi Perkhidmatan

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari