Servis Penghantaran Makanan Sejuk Beku

Makanan Sejuk Beku di Kuala Lumpur & Selangor

Antara khidmat utama dari syarikat kami adalah penghantaran makanan sejuk beku di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia yang telah kami jalan kan untuk bertahun tahun lama nya.

Dalam proses penghantaran makanan segar dan yang mudah rosak ini, kebanyakan makanan juga mudah rosak dengan cepat atas sebab pertumbuhan bakteria yang sangat aktif pada suhu yang telah tidak sejuk. Oleh itu, transport makanan seperti daging, kuih, roti, isi karipap, ikan dengan cara yang selamat adalah penting.

Bagi sayuran pula ia mudah layu dan rosak kerana kurangnya pusingan udara dan suhu yang sesuai.

Boleh disimpulkan suhu yang rendah boleh mengurangkan pembiakan bakteria dan memberikan pusingan udara yang baik dan membolehkan proses simpanan produk makanan dan jangka hayat dipanjangkan sebelum makan.

Kenapa para usahawan makanan perlu mempercayai perkhidmatan lori sejuk beku untuk penghantaran makanan sejuk beku anda?

Penghantaran makanan sejuk beku perlu mempunyai pengangkutan yang sesuai seperti lori berhawa dingin untuk sejuk beku. Lori berhawa dingin (satu atau tiga tan) yang baru ini sesuai jika ia khas dengan teknologi sejuk beku dan lori itu mesti lah ada satu badan dengan kontena sejuk beku.

Lori ini dilengkapi lagi dengan dua sistem sejuk beku dan sejuk diasingkan kerana mempunyai suhu yang berbeza bagi setiap makanan yang dihantar.

Dalam proses penghantaran, suhu memainkan peranan penting kerana ini bagi mengelakkan pembiakan bakteria yang mampu membiak dengan suhu yang tinggi.

Jika penghantaran makanan ini tidak dapat memberi jaminan tersebut dengan suhu dan kemudahan yang asas ini disediakan, maka makanan ini mudah rosak.

Bagi memastikan suhu tidak berubah untuk makanan sejuk beku ini sepanjang masa perjalanan apabila di atas jalan raya, makanan ini biasanya akan disusun secara rapat rapat antara satu sama lain.

Dan bagi sayuran, buah buahan dan makanan lain yang memerlukan bantuan pengudaraan dan sejuk itu memerlukan jarak antara makanan bagi memastikan kesegaran terjamin.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang khidmat pengangkutan makanan sejuk beku kami untuk perniagaan anda, sila hubungi khidmat pelanggan kami untuk pertanyaan soalan.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 016-263-0020

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Lori Buah-Buahan

Lori Makanan Laut Beku

FAQ

Boleh syarikat ini menyediakan penghantaran makanan sejuk beku Halal?

Ya, kami mempunyai lori penghantaran yang khas untuk makanan sejuk beku yang halal. Tidak perlu khuatir kerana lori kami sentiasa dijaga kebersihan dan diselenggara.

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori berhawa dingin untuk makanan sejuk beku, proses pemunggahan sehingga pembungkusan makanan dan juga penetapan masa untuk melihat fasiliti kami. Untuk pengangkutan yang sudah di uruskan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Jika saya tidak berpuas hati dengan hasil kerja yang ditawarkan?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori makanan sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah cara pembayaran yang ada pada saya?

Buat masa sekarang kami cuma menerima pembayaran pemindahan bank dan cek sahaja. Pembayaran deposit 50% diperlukan untuk mengesahkan tarikh untuk menguruskan transport makanan sejuk beku. Pembayaran akhir harus dijelaskan semasa hari servis itu sendiri. Untuk dokumen pembayaran, pembayaran harus dijelaskan dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Perniagaan utama syarikat kami adalah penghantaran makanan sejuk beku. Keselamatan dan kualiti makanan sejuk beku adalah penting. Kami sangat berpuas hati dengan Frio Solutions PLT yang menyediakan servis yang memenuhi kehendak kami. – Mr Siva, Pengurus Pembelian

Salah satu syarikat yang sangat dipercayai pernah saya berurusan. Frio Solutions PLT mengikut proses kebersihan yang baik bagi memastikan lori mereka sangat bersih. Kakitangan mereka semua terlatih dalam mengendalikan produk sejuk beku kami dari pemindahan ke pemunggahan produk – Ms Shanthi, Pengurus

Saya adalah pembekal makanan sejuk beku kepada pasaraya dan pasaraya besar, saya sudah disyorkan untuk menggunakan khidmat Frio Solutions PLT. Jujur saya katakan ketepatan masa penghantaran dan servis adalah sangat baik – Ms Lee, Pengarah

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6016-263-0020

Telefon: 013-6222-231

WA: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari