Servis Penghantaran Makanan Sejuk Beku

Makanan Sejuk Beku di Kuala Lumpur & Selangor

Antara khidmat utama dari syarikat kami adalah penghantaran makanan sejuk beku di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia yang telah kami jalan kan untuk bertahun tahun lama nya.

Sepanjang proses penghantaran makanan segar seperti daging, kuih, durian, roti, isi karipap, ikan menerusi cara tepat adalah sungguh penting. 

Kerosakan akan terjadi disebabkan pertumbuhan bakteria jika keperluan sekitar tidak dekendalikan secara teliti. Pengaliran udara sesuai dan suhu rendah dapat mengelakkan pembiakan bakteria maka kesegaran makanan dapat dikekalkan.

Kenapa para usahawan makanan memerlukan perkhidmatan pengangkutan sejuk beku bagi penghantaran produk anda?

Penghantaran produk makanan sejuk beku perlu dilengkapkan dengan peti pengangkutan yang menyokong persekitaran berhawa dingin bagi tahap suhu berbeza berdasarkan jenis produk.  

Sepanjang proses penghantaran dari pembekal ke kedai di sekitar KL, suhu rendah memainkan peranan penting bagi mengelakkan pembiakan bakteria. 

Suhu rendah pengangkutan dikekalkan menerusi sistem kawalan sepanjang perjalanan. Selain itu, pengaliran udara juga akan dikawal berdasarkan jenis produk dalamnya.

Berasaskan di Kuala Lumpur, kami merupakan pakar utama dalam industri pengangkutan makanan sejuk beku Halal di Malaysia.

Penghantaran daging ayam kami turut mengikuti peraturan halal. Menerusi perkhidmatan teliti dan sistematik kami, kesegaran produk makanan anda dapat terjamin. 

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang khidmat pengangkutan makanan sejuk beku bagi perniagaan anda, sila hubungi khidmat pelanggan kami di Kuala Lumpur hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 03-5626-0020

Whatsapp: 016-732-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Kami Menyediakan Pengangkutan Lori Sejuk Untuk Jenis Makanan Berikut:

Lori Buah-Buahan

Lori Makanan Laut Beku

FAQ

Boleh syarikat ini menyediakan penghantaran makanan sejuk beku Halal?

Ya, kami mempunyai lori penghantaran yang khas untuk makanan sejuk beku yang halal. Tidak perlu khuatir kerana lori kami sentiasa dijaga kebersihan dan diselenggara.

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori berhawa dingin untuk makanan sejuk beku, proses pemunggahan sehingga pembungkusan makanan dan juga penetapan masa untuk melihat fasiliti kami. Untuk pengangkutan yang sudah di uruskan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Jika saya tidak berpuas hati dengan hasil kerja yang ditawarkan?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori makanan sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah cara pembayaran yang ada pada saya?

Buat masa sekarang kami cuma menerima pembayaran pemindahan bank dan cek sahaja. Pembayaran deposit 50% diperlukan untuk mengesahkan tarikh untuk menguruskan transport makanan sejuk beku. Pembayaran akhir harus dijelaskan semasa hari servis itu sendiri. Untuk dokumen pembayaran, pembayaran harus dijelaskan dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Perniagaan utama syarikat kami adalah penghantaran makanan sejuk beku. Keselamatan dan kualiti makanan sejuk beku adalah penting. Kami sangat berpuas hati dengan Frio Solutions PLT yang menyediakan servis yang memenuhi kehendak kami. – Mr Siva, Pengurus Pembelian

Salah satu syarikat yang sangat dipercayai pernah saya berurusan. Frio Solutions PLT mengikut proses kebersihan yang baik bagi memastikan lori mereka sangat bersih. Kakitangan mereka semua terlatih dalam mengendalikan produk sejuk beku kami dari pemindahan ke pemunggahan produk – Ms Shanthi, Pengurus

Saya adalah pembekal makanan sejuk beku kepada pasaraya dan pasaraya besar, saya sudah disyorkan untuk menggunakan khidmat Frio Solutions PLT. Jujur saya katakan ketepatan masa penghantaran dan servis adalah sangat baik – Ms Lee, Pengarah

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 603-5626-0020

WA: 016-732-5620

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari