Harga Sewa Lori Sejuk Beku

Harga Sewa Lori di Kuala Lumpur and Selangor

Syarikat kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun lama nya dalam pengangkutan lori sewa dengan harga berpatutan di sekitar Lembah Klang dan kawasan yang berhampiran seperti Bukit Damansara, Ampang atau Cheras.

Pada masa ini kami ada lebih daripada 20 trak frozen (semua baru) dengan pelbagai saiz untuk disewa seperti dari saiz 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan dan lain lagi bagi kerja penghantaran barang anda ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Setiap jenis saiz trak frozen adalah mempunyai panjang ruang yang berlainan:

1 tan – panjang 10 kaki, lebar 6 kaki dan lebar 5.5 kaki. Suhu boleh disediakan (-25 ° C hingga + 30 ° C)

3 tan – 14 kaki panjang, lebar 6 kaki dan lebar 5.5 kaki. Suhu boleh disediakan (-25 ° C hingga + 30 ° C)

5 tan – panjang 16/17 kaki, lebar 7 kaki dan lebar 6 kaki. Suhu boleh disediakan (-25 ° C hingga + 30 ° C)

10 tan – panjang 25 kaki, lebar 7 kaki dan lebar 6.5 kaki. Suhu boleh disediakan (-25 ° C hingga + 30 ° C)

Jenis produk makanan dan suhu yang cadangkan semasa transport:

  1. Produk Beku (-18°C) – udang, makanan laut beku, pasta beku, ladu, roti, ais krim, ubat-ubatan, dll.
  2. Pemeliharaan (+ 2°C hingga -2°C) – Termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, minuman, produk susu segar, bunga dan tumbuhan, produk makanan yang dimasak, dll.
  3. Suhu tetap (+ 5°C hingga + 15°C) – Coklat, gula-gula, ubat-ubatan, produk kimia dan lain-lain.

Harga ad-hoc bermula dari RM250 setiap perjalanan bergantung kepada khidmat yang diperlukan jenis trak frozen, servis pekerja (dikira mengikut jam) untuk memunggah barangan dan jarak.

Kami juga akan menyediakan penyewaan trak frozen untuk kontrak bulanan atau tahunan secara murah. Anda tidak perlu risau apabila anda menyewa lori oleh syarikat kami untuk hantar barang anda itu. Mudah sahaja, tinggal kan sahaja untuk kami uruskan.

Para pelanggan, sila hubungi kami untuk dapatkan sebut harga and perundingan percuma untuk syarikat anda serta membuat tempatan lori sewa sejuk beku kami sekarang pada kadar yang berpatutan. Jika anda mempunyai apa soalan yang perlu dijawab, sila tanya pekerja kami hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Adakah harga lori sewa lebih murah untuk kontrak bulanan atau tahunan berbanding dengan harga ad-hoc?

Tawaran harga lori sewa kami kepada semua pelanggan sentiasa harga terbaik dan di bawah kadar pasaran. Kami boleh memberikan diskaun istimewa kepada pelanggan yang memilih kontrak bulanan atau tahunan. Sila hubungi khidmat pelanggan kami untuk maklumat lanjut.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa sejuk beku, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan lori sewa sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6017-338-6867 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Saya baru memulakan perniagaan saya bulan lepas di Taman Jaya – April 2018 dan mencari syarikat pengangkutan sewa lori sejuk yang boleh dipercayai. Pasukan dari syarikat anda sangat membantu untuk memberikan sebut harga yang berbeza untuk pelbagai saiz lori sewa kepada kami. Mereka sangat profesional. – Encik Lee, Pemilik

Frio Solutions PLT menyediakan harga lori sewa yang berpatutan di Bandar Utama ke Jalan Gasing untuk perkhidmatan trak sejuk. Lebih penting lagi perkhidmatan mereka sangat baik. Saya pasti lah akan menggunakan perkhidmatan mereka lagi pada masa akan datang. – Encik Ng, Pengurus

Kami mempunyai kerjasama yang baik dengan Frio Solutions PLT dan mereka melakukan pekerjaan yang cekap semasa penghantaran buah-buahan segar kami dari Shah Alam ke Pandan Indah dengan harga yang sangat berpatutan! Amat disyorkan. – Encik Chai, Pengurus Kedai

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari