lori-sejuk-bonded-kuala-lumpur

Harga Sewa Lori di Kuala Lumpur and Selangor

Syarikat ini mempunyai bertahun-tahun pengalaman dalam sektor pengangkutan pindah produk dari kilang menggunakan harga lori sewa yang berpatutan dan berharga rendah di sekitar Lembah Klang, Selangor serta Kuala Lumpur. Juga meliputi kawasan berhampiran seperti Bukit Damansara, Ampang termasuk Cheras.

Terdapat daripada 20 lori frozen baru pelbagai saiz untuk disewa dengan harga murah di Kuala Lumpur.

Terdapat saiz 1 tan, 3 tan, 5 tan,10 tan serta banyak lagi bagi kerja penghantaran produk ke Kuala Lumpur, Shah Alam, Selangor serta ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Setiap saiz lori sewa frozen mempunyai panjang ruang berlainan seperti berikut:

Lori sewa 1 tan – panjang 10 kaki, lebar 6 kaki dan tinggi 5.5 kaki. Suhu disediakan (-25°C sehingga +30°C)

Lori sewa 3 tan – 14 kaki panjang, lebar 6 kaki dan tinggi 5.5 kaki. Suhu disediakan (-25°C hingga + 30°C)

Lori sewa 5 tan – panjang 16/17 kaki, lebar 7 kaki dan tinggi 6 kaki. Suhu disediakan (-25°C hingga + 30°C)

Lori sewa 10 tan – panjang 25 kaki, lebar 7 kaki dan tinggi 6.5 kaki. Suhu disediakan (-25°C hingga + 30°C)

Jenis produk makanan serta suhu dicadangkan semasa penghantaran:

  1. Produk Beku (-18°C) – udang, makanan laut beku, pasta beku, ladu, roti, ais krim, ubat-ubatan, termasuk lain-lain.
  2. Pemeliharaan (+2°C sehingga -2°C) – Termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, minuman, produk susu segar, bunga juga tumbuh-tumbuhan, produk makanan memasak serta lain-lain.
  3. Suhu tetap (+5°C sehingga +15°C) – Coklat, gula-gula, ubat-ubatan, produk kimia, juga macam-macam lagi.

Harga ad-hoc bermula daripada RM250 bagi setiap perjalanan dalam kawasan Kuala Lumpur.

Ianya bergantung kepada perkhidmatan yang diperlukan serta jenis lori sewa frozen, servis pekerja (dikira mengikut jam) memunggah barang juga produk makanan termasuk jarak penghantaran tidak kira di mana-mana termasuklah dari bandar KL, serta luar bandar.  

Syarikat kami ini juga ada menawarkan perkhidmatan penyewaan lori frozen secara kontrak bulanan serta tahunan berharga murah di Kuala Lumpur.

Para pelanggan tidak perlu risau apabila menyewa lori daripada syarikat kami ini. Diyakini harga berpatutan, anda hanya perlu tinggalkan sahaja untuk kami uruskan. Mudah sekali tanpa mengira tempat seperti di Kuala Lumpur juga tempat lain. 

Kepada yang berminat, anda boleh menghubungi kami bagi mendapatkan sebut harga lori sewa sejuk beku serta perundingan percuma.

Tempahlah perkhidmatan lori sewa sejuk beku kami ini di KL termasuk dengan servis pemandu pada harga rendah sekarang. Penghantaran boleh dari Kuala Lumpur, negeri Selangor serta seluruh Semenanjung Malaysia. Sebarang soalan boleh diajukan kepada para pekerja kami hari ini.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Adakah harga lori sejuk sewa lebih murah untuk kontrak bulanan atau tahunan berbanding dengan harga ad-hoc?

Tawaran harga lori sejuk sewa kami kepada semua pelanggan sentiasa harga terbaik dan di bawah kadar pasaran. Kami boleh memberikan diskaun istimewa kepada pelanggan yang memilih kontrak bulanan atau tahunan. Sila hubungi khidmat pelanggan kami untuk maklumat lanjut.

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa sejuk beku, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan lori sewa sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Saya baru memulakan perniagaan saya bulan lepas di Taman Jaya dan mencari syarikat pengangkutan sewa lori sejuk yang boleh dipercayai. Pasukan dari syarikat anda sangat membantu untuk memberikan sebut harga yang berbeza untuk pelbagai saiz lori sewa kepada kami. Mereka sangat profesional.” – Encik Lee, Pemilik

“Syarikat anda menyediakan harga lori sewa yang berpatutan di Bandar Utama ke Jalan Gasing untuk perkhidmatan trak sejuk. Lebih penting lagi perkhidmatan mereka sangat baik. Saya pasti lah akan menggunakan perkhidmatan mereka lagi pada masa akan datang.” – Encik Ng, Pengurus

“Kami mempunyai kerjasama yang baik dengan pasukan anda dan mereka melakukan pekerjaan yang cekap semasa penghantaran buah-buahan segar kami dari Shah Alam ke Pandan Indah dengan harga yang sangat berpatutan! Amat disyorkan.” – Encik Chai, Pengurus Kedai

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari