servis-lori-frozen-kuala-lumpur

Lori Frozen di Kuala Lumpur and Selangor

Syarikat kami ada menyediakan perkhidmatan sewa lori frozen di Kuala Lumpur, Shah Alam, Port Klang, Selangor dan bahagian lain di Semenanjung Malaysia.

Dalam kehidupan hari ini, memang tidak sukar untuk mendapatkan hasil tangkapan makanan laut segar di hantar ke penduduk bandar pedalaman atau mendapatkan hasil produk buah-buahan dan sayur-sayuran segar di Cameron Highlands.

Ini kerana negara kita mempunyai banyak syarikat logistik rantaian sejuk yang dapat menyediakan khidmat sewa trak beku di seluruh Semenanjung Malaysia.

Penggunaan kenderaan pengangkutan utama untuk logistik rantaian sejuk adalah trak yang disejukan atau trak beku.

Di dalam pasaran pengangkutan rantaian sejuk, barangan yang diangkut terutamanya termasuk produk segar (buah, sayur, produk akuatik, dan lain-lain); makanan yang diproses (makanan beku, ais krim, dan lain-lain) dan semua jenis produk sensitif suhu perubatan yang perlu didinginkan.

Trak yang disejukan mungkin mempunyai kos penghantaran yang lebih tinggi daripada kargo biasa mereka, tetapi terdapat lebih banyak langkah berjaga-jaga dalam produk sensitif suhu pengangkutan.

Sebaik sahaja suhu tidak stabil, terlalu sejuk atau terlalu panas semasa pengangkutan, ini akan menyebabkan barangan tidak boleh disimpan untuk masa yang lama dan mudah rosak.

Syarikat logistik rantaian sejuk harus akan menghadapi pampasan bagi kerosakan barangan semasa kerja transport.

Oleh itu, pemandu mesti sentiasa memberi perhatian kepada suhu kabin untuk mengelakkan kerosakan pada barangan.

Produk yang berbeza mempunyai keperluan suhu yang berbeza, tetapi julat tetapan suhu semasa proses pengangkutan tertentu perlu ditentukan mengikut keadaan penyimpanan dan pengangkutan tertentu.

Dalam kes ketidakpastian tentang berapa banyak suhu yang perlu ditetapkan dalam trak, adalah yang terbaik untuk mengetahui dari pemilik produk untuk mencegah kerosakan tambahan.

Dalam proses pengangkutan, ia juga perlu memberi perhatian kepada suhu kabin pada setiap masa. Jika suhu terlalu tinggi, perlu menyesuaikan suhu untuk menurunkan suhu.

Jika suhu terlalu rendah, suhu perlu dinaikan dan sentiasa mesti mengambil-hati dengan serius dan berhati-hati. Kini, pengawal suhu untuk trak yang didinginkan terletak di dalam petak kabin untuk tontonan mudah.

Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut mengenai perkhidmatan sewa trak frozen oleh syarikat kami, sila hubungi kami hari ini sama ada melalui panggilan / WhatsApp, Facebook atau e-mel.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa lori frozen syarikat anda?

Harga perkhidmatan lori sewa frozen kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz (Tan) lori frozen yang disewa
2. Jarak perjalanan
3. Bilangan titik perhentian

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa lori frozen, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori frozen yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori frozen yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami memerlukan perkhidmatan sewa lori jenis frozen 3 tan untuk mengangkut barang untuk pesanan pelanggan utama kami di Melaka minggu lepas. Terima kasih kerana bekerjasama dengan kami dan berjaya menyampaikan produk kami kepada pelanggan utama kami tepat pada masanya dan memastikan barangan tiba dalam keadaan baik.” – Encik Tan, Pengurus

“Perkhidmatan penyewaan lori frozen yang disediakan oleh syarikat anda sentiasa baik. Pekerja mereka adalah profesional dan mereka mengatur pengangkutan produk sejuk kami dengan lancar pada setiap masa. Syarikat kami telah menggunakan perkhidmatan mereka selama 3 bulan.” – Ms Jessica Lau, Pemilik Perniagaan

“Syarikat yang cemerlang untuk pengangkutan lori sewa jenis frozen dengan pasukan yang profesional dan rajin! Terima kasih kerana menyediakan untuk syarikat kami perkhidmatan sewa lori frozen yang boleh dipercayai sepanjang tahun ini.”- Cik Marliana, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari