servis-lori-frozen-kuala-lumpur

Lori Chiller di Kuala Lumpur and Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan sewa lori chiller yang boleh dipercayai untuk mengangkut produk sejuk beku anda di Kuala Lumpur dan Selangor ke negeri lain seperti Melaka. 

Anda akan mendapat khidmat penghantaran barangan dan makanan sejuk beku yang terbaik dari syarikat kami dengan pengangkutan lori dengan penyejukan atau pembekuan sejuk dari gudang ke tempat pelanggan yang bertujuan untuk memuatkan barang dengan ketinggian tertentu tersebut ke kapal dari Lembah Klang atau ke bahagian lain di Semenanjung Malaysia termasuk Pulau Pinang.  

Kami merupakan syarikat sewa lori sejuk beku yang berpusat di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya. Kami boleh mengangkat barang-barang melalui lori frozen untuk kargo yang memerlukan suhu yang rendah.  

Lori sewa panjang Hino, Fuso, Isuzu dan Mitsubishi yang kami disediakan dapat mengangkut kargo kontena yang pelbagai kerana kami boleh melaraskan suhu lori mengikut keperluan pengalihudaraan barangan anda. 

Tambahan pula, kami mempunyai pasukan yang berpengalaman bertahun-tahun dalam industri ini bagi memenuhi keperluan pelanggan kami pada bila-bila masa.  

Pilihan untuk laluan pengangkutan bergantung pada jenis produk yang dibawa oleh trak atau lori sejuk. 

Misalnya, terdapat barang yang perlu diasingkan daripada barang lain kerana barang tersebut memerlukan penebat dalaman atau suhu yang berbeza. 

Oleh hal yang demikian, beberapa unit lori 1 tan, 3 tan atau 5 tan baru kami direka dengan penyimpanan petak secara individu yang merangkumi sistem, enjin dan peralatan terkawal suhu persekitaran bagi keperluan pelbagai produk pelanggan. 

Berikut adalah beberapa manfaat pengangkutan barang dengan lori chiller murah kami. 

Pelanggan sentiasa memerlukan pemandu kenderaan yang profesional untuk hantar kargo yang sejuk dan mudah rosak mereka. Kami juga akan menggunakan peti atau palet kayu untuk timbunan stok makanan yang berat. 

Syarikat kami sedia memberikan kombinasi prestasi penghantaran produk sejuk beku yang canggih dalam industri ini, dan pengambilan barang pada masa yang tepat bagi memastikan kualiti produk anda dijamin. Pasukan kami juga mempunyai perkhidmatan pelanggan yang unggul untuk sebarang pertanyaan tentang keperluan logistik anda. 

Faedah sewa lori chiller kami termasuk:

– Pengangkutan barang dengan pemanduan selamat semasa produk masih segar. Terdapat banyak permintaan bagi transport produk pada masa kini termasuk ke pelabuhan untuk export barang melalui udara. Oleh itu, lori sejuk beku kami dapat menghantar produk seperti buah dan ikan ke kedai, pembekal atau pintu pelanggan anda di Shah Alam, Subang atau Damansara dengan mengekalkan kesegaran produk dan mengelakkan barang dari menjadi basi. Hal ini akan menambah nilai pasaran untuk perniagaan anda. 

– Kami juga dapat mengangkut, pindah dan menghantar produk sejuk dan kering ke pelbagai lokasi melalui lori kargo kami termasuk untuk perjalanan jarak jauh. Misalnya, penghantaran barang dari Bukit Tinggi, Kuala Lumpur ke Johor Bahru. Anda dapat memenuhi permintaan di luar negeri atau ke sempadan Malaysia. 

– Selain itu, kami menawarkan perkhidmatan yang selamat dan lancar bagi memastikan produk anda tidak mengalami kerosakan, pencurian atau dipengaruhi oleh cuaca yang boleh merosakkan produk sejuk semasa diangkut. Kami peka dengan sistem penghantaran bagi menjamin keselamatan barang anda. Maka, kawalan yang berkualiti tinggi akan digunakan untuk memastikan kerja kami dijalankan dengan baik. 

– Di samping itu, kami menawarkan servis dengan harga berpatutan untuk semua orang terutamanya yang mesti memerlukan penghantaran muatan untuk tiba di destinasi yang dituju untuk penyimpanan dengan cepat. Dengan kadar dan syarat yang terbaik, kami menawarkan penyelesaian terbaik dan ringkas untuk anda. 

Sekiranya anda rasa perkhidmatan kami sesuai untuk keperluan perniagaan anda, anda boleh bertanya kepada kakitangan syarikat kami di Kuala Lumpur untuk meminta sebut harga. Sila hubungi kami melalui panggilan telefon, whatsapp atau emel. Layari laman web kami untuk informasi lanjut sekarang.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan bayaran untuk perkhidmatan sewa lori chiller syarikat anda?

Harga perkhidmatan lori sewa chiller kami ditentukan oleh faktor berikut:

1. Saiz (Tan) lori chiller yang disewa
2. Jarak perjalanan
3. Bilangan titik perhentian

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan sewa lori chiller, perkhidmatan pemindahan atau pembungkusan yang anda perlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori chiller yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori chiller yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Kami memerlukan perkhidmatan sewa lori 3 tan jenis chiller untuk mengangkut barang untuk pesanan pelanggan utama kami di Johor minggu lepas. Terima kasih kerana bekerjasama dengan kami dan berjaya menyampaikan produk kami kepada pelanggan utama kami tepat pada masanya dan memastikan barangan tiba dalam keadaan baik.” – Encik Tan, Pengurus

“Perkhidmatan sewa lori chiller yang disediakan oleh syarikat anda sentiasa baik. Pekerja mereka adalah profesional dan mereka mengatur pengangkutan produk sejuk kami dengan lancar pada setiap masa. Syarikat kami telah menggunakan perkhidmatan mereka selama 3 bulan.” – Puan Aisyah, Pemilik Perniagaan

“Syarikat yang cemerlang untuk pengangkutan lori sewa jenis chiller dengan pasukan yang profesional dan rajin! Terima kasih kerana menyediakan untuk syarikat kami perkhidmatan sewa lori chiller yang boleh dipercayai sepanjang tahun ini.”- Puan Amira, Pengurus Operasi

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari