sewa-lori-kotak-5-tan-petaling-jaya

Sewa Lori 5 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Kami ada menyediakan perkhidmatan sewa lori 5 tan yang terbaik yang beroperasi di sekitar seluruh kawasan Kuala Lumpur, Pandan Indah dan Selangor dengan pekerja pro dan berpengalaman. Anda boleh melihat lori sejuk beku 5 tan kami dipakai secara meluas di pasaran di sekitar Port Klang, Taiping dan seluruh Semenanjung Malaysia untuk pindah barang. 

Dalam beberapa tahun ini ini, pembangunan rantaian domestik sejuk beku telah berkembang dengan agak pesat terutamanya di Taman Tasik Permaisuri, Ampang, Semenyih dan Sungai Buloh. Beberapa jenama lori transport sejuk beku untuk muatan barang telah muncul untuk memenuhi keperluan penghantaran barangan berat pelanggan untuk laluan dari KLIA ke Mersing, Tangkak dan Ayer Keroh. 

Selain itu, kami juga menghantar barang ke bandar seperti Port Dickson, Kuala Pilah dan Seremban di Negeri Sembilan tanpa caj tambahan dengan lori sewa. Di samping itu, kami juga memberi perkhidmatan ini ke negeri lain contohnya ke Kelantan, Bukit Kayu Hitam dan Perlis. 

Saiz panjang lori kargo sejuk beku 5 tan adalah 17/18 kaki dengan ketinggian dan panjangnya yang sesuai beserta dengan ruang kapasiti bersaiz besar. Ia digunakan secara meluas oleh pelanggan kami di Rawang, Kajang dan Petaling Jaya. 

Tujuannya adalah untuk pemindahan dan mengangkut produk makanan sejuk segar, beku dan yang lain tepat pada masa dan jam yang ditentukan terutamanya ke bandar seperti Kampar, Setiawan and Gopeng.

Lori sejuk beku ini adalah selamat kerana ia dilengkapi penuh dengan peralatan pemeliharaan haba dan pengalihudaraan udara yang baik untuk melindungi barang. Jadi carilah kami kerana lokasi perkhidmatan kami tidak terhad kepada rumah dan restoran dan meliputi kawasan  Lembah Subang, Batu Caves dan Setia Alam. Selain itu, kami juga menghantar ke Ipoh, Kuala Kangsar dan Parit Buntar di Perak.

Badan kawasan kargo lori dilengkapi dengan tingkat penebat haba dan pengalihudaraan udara yang baik untuk pengangkutan jarak jauh seperti ke Kuantan, Cameron Highland dan Bentong. Selain itu, barangan juga dihantar ke Bukit Mertajam, Georgetown dan Kulim di Pulau Pinang menggunakan lori sewa kami.

Lori sewa kami juga direka bentuk untuk pembersihan dan penyelenggaraan yang lebih mudah sebelum dan selepas pindah barangan di kawasan rumah teres di Cheras, Kota Damansara dan Segamat dengan bayaran berpatutan. 

Lori sewa ini biasanya merujuk kepada lori jenis box semua-dalam-satu, dan peti penyejukan mereka perlu dipasang pada diluar badan kargo.

Ia juga boleh menjadi lori berbilang fungsi, dengan mempunyai belakang kabin yang berasingan dan bahan penebat haba untuk mengekalkan suhu kargo dan barang berlainan. Ia sangat penting untuk penghantaran barang jarak jauh ke Bagan, Pontian dan Sri Tanjung di Johor.

Sistem penyejukan lori dibahagikan kepada dua kategori iaitu sistem penyejukan dikuasa oleh engin lori dan sistem penyejukan dikuasa kan berasingan oleh engin sendiri.

Enjin lori berfungsi sebagai enjin yang berdiri sendiri untuk memacu pemampat unit penyejukan atau untuk menghidupkan penjana, dan kemudian penjana berfungsi untuk memacu pemampat unit penyejukan. Jenis yang berdiri sendiri mempunyai enjinnya tersendiri, biasanya enjin diesel, di mana ia akan menghidupkan atau melancarkan sistem penyejukan secara bebas tanpa menggunakan kuasa enjin. 

Kami juga menyediakan servis lain seperti pembungkusan kotak, buka dan pasang semula perabot ke Kulai, Kluang, dan Muar. Anda dijamin dengan kualiti kerja kami yang tinggi di mana kami akan sediakan manpower untuk angkat, punggah dan memindahkan muatan barangan kedai yang diperlukan tanpa kerosakan pada barangan. Pemandu lori kami akan memandu lori sewa tersebut secara selamat untuk tiba di destinasi seperti Jerteh, serta Alor Setar dan Gurun.

Layari Facebook kami untuk maklumat lanjut. Jika anda memerlukan bantuan atau mempunyai sebarang pertanyaan, tolong hubungi wakil khidmat pelanggan kami melalui Whatsapp untuk minta informasi tentang pakej sewa lori bonded 5 tan di Seksyen 17, Damai Perdana dan Shah Alam dengan kadar harga yang murah. 

Dapatkan sebut harga percuma untuk perkhidmatan sewa lori barang kami ke Johor Bahru, Terengganu dan Pahang. Sila buatlah tempahan lori sewa dengan segera hari ini sama ada ke Melaka atau Kedah.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimanakah harga sewa lori 5 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori 5 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 5 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori 5 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6011-2518-6571 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori 5 tan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

“Saya kagum dengan servis syarikat anda yang telah menyediakan lori sewa jenis sejuk beku 5 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan makanan beku syarikat kami ke Johor dan Terengganu. Lebih penting lagi, mereka memberikan servis yang boleh dipercayai dan dengan harga yang berpatutan. Terima kasih!” – Encik Mak, Pengurus Besar

“Ia adalah pengalaman pertama syarikat kami berurusan dengan syarikat anda untuk kerja transport makanan beku halal kami dari Batu Arang. Ia sememangnya pengalaman yang positif kerana lori sewa 5 tan mereka bersih dan terawat dengan baik yang dapat memindahkan makanan halal kami. Mengalu-alukan kerjasama bersama lagi pada masa depan.” – En Zainal, Penyelia Stor

“Kami telah berada dalam industri produk makanan beku selama bertahun-tahun dan kami pernah mempunyai pengalaman buruk dengan syarikat lori sewa lain. Akhirnya kami dapat bekerjasama dengan sebuah syarikat lori sewa sejuk beku anda yang berkualiti. Perkhidmatan mereka sangat baik dan mereka boleh menyediakan pelbagai saiz lori jenis chiller dari 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan kami di Shah Alam ke Bandar Klang, Ara Damansara, Bukit Utama dan Petaling Jaya.” – Encik Alan Lam, Ketua Pegawai Eksekutif

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari