Sewa Lori Sejuk Beku 5 Tan

Sewa Lori 5 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Pasukan pekerja pro dan berpengalaman kami ada menyediakan perkhidmatan sewa lori 5 tan yang terbaik di sekitar seluruh kawasan Kuala Lumpur seperti di Port Klang, Pandan Indah, dan Selangor, Semenanjung Malaysia. Anda akan melihat 5 tan lori sejuk beku yang telah digunakan secara meluas di pasaran.

Dalam beberapa tahun ini, pembangunan rantaian domestik sejuk beku telah agak pesat, dan beberapa lori transport sejuk beku yang muatan tinggi juga telah muncul untuk memenuhi keperluan penghantaran pelanggan.

Saiz panjang lori sejuk beku 5 tan jenis kargo adalah 17/18 kaki. Ia digunakan secara meluas oleh pelanggan kami untuk pemindahan dan mengangkut produk makanan sejuk segar, beku dan yang lain tepat pada masa dan jam yang ditentukan.

Lori sejuk beku jenis ini yang selamat dilengkapi dengan peralatan pemeliharaan haba dan pengalihudaraan udara yang baik.

Badan kawasan kargo dibina dengan penebat haba yang baik dan pengalihudaraan udara yang baik.

Ia juga direka bentuk untuk pembersihan dan penyelenggaraan yang lebih mudah sebelum dan selepas pindah barangan.

Lori jenis ini biasanya merujuk kepada lori semua-dalam-satu, dan peti penyejukan mereka perlu dipasang pada diluar badan kargo.

Ia juga boleh menjadi lori berbilang fungsi, dengan mempunyai belakang kabin yang berasingan dan bahan penebat haba untuk mengekalkan suhu kargo.

Sistem penyejukan lori dibahagikan kepada dua kategori iaitu sistem penyejukan dikuasa oleh engine lori (vehicle drive) dan sistem penyejukan dikuasa kan berasingan oleh engine sendiri.

Enjin lori digunakan sebagai enjin berdiri sendiri untuk memacu pemampat unit penyejukan atau untuk menghidupkan penjana, dan kemudian penjana digunakan untuk memacu pemampat unit penyejukan.

Jenis yang berdiri sendiri mempunyai enjinnya sendiri, biasanya sebuah enjin diesel, secara bebas menghidupkan sistem penyejukan tanpa menggunakan kuasa enjin lori.

Hubungi wakil khidmat pelanggan kami untuk maklumat lanjut tentang lori sewa 5 tan dengan kadar harga yang murah berpatutan dan dapatkan perkhidmatan sebut harga percuma dan membuat tempahan lori dengan segera.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 016-263-0020

Whatsapp: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimanakah harga sewa lori 5 tan anda dikira?

Harga perkhidmatan sewa lori 5 tan kami ditentukan oleh faktor berikut:
1. Jarak perjalanan
2. Bilangan titik perhentian
3. Bilangan tenaga pekerja yang diperlukan

Apa yang akan berlaku selepas saya telah mengisi borang untuk dapatkan sebut harga?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda untuk sebut harga dalam masa beberapa jam waktu bekerja untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sewa 5 tan atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur lawatan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang akan dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori 5 tan yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami di +6016-263-0020 atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan sewa lori 5 tan yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Saya kagum dengan servis syarikat anda yang telah menyediakan lori sewa jenis sejuk beku 5 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan makanan beku syarikat kami ke Johor dan Terengganu. Lebih penting lagi, mereka memberikan servis yang boleh dipercayai dan dengan harga yang berpatutan. Terima kasih! – Encik Mak, Pengurus Besar

Ia adalah pengalaman pertama syarikat kami berurusan dengan Frio Solutions PLT untuk kerja transport makanan beku halal kami dari Batu Arang. Ia sememangnya pengalaman yang positif kerana lori sewa 5 tan mereka bersih dan terawat dengan baik yang dapat memindahkan makanan halal kami. Mengalu-alukan kerjasama bersama lagi pada masa depan. – En Zainal, Penyelia Store

Kami telah berada dalam industri produk makanan beku selama bertahun-tahun dan kami pernah mempunyai pengalaman buruk dengan syarikat trak lain. Akhirnya kami dapat bekerjasama dengan sebuah syarikat lori sewa sejuk beku berkualiti – Frio Solutions PLT. Perkhidmatan mereka sangat baik dan mereka boleh menyediakan pelbagai saiz lori jenis chiller dari 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan yang memenuhi keperluan pengangkutan kami di Shah Alam ke Bandar Klang, Ara Damansara, Bukit Utama dan Petaling Jaya. – Encik Alan Lam, Ketua Pegawai Eksekutif

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6016-263-0020

WA: 016-263-0020

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari