Khidmat Sewa Lori Sejuk Beku Profesional

Sewa Lori Di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami adalah sebuah syarikat pengangkutan tempatan yang berpusat di Shah Alam ada menyediakan pelbagai jenis servis sewa lori sejuk beku (dari lori 1 tan hingga 10 tan) dan perkhidmatan yang berkaitan di seluruh Semenanjung Malaysia seperti di Bukit Tinggi Klang, Sungai Buloh, Ara Damansara dan Taman Jaya.

Pekerja dari syarikat kami adalah amat bangga dengan khidmat yang cemerlang kepada pelanggan kami.

Anda juga boleh bergantung kepada pekerja kami untuk kebolehpercayaan, kecekapan dan penghantaran tepat masa.

Kami adalah penyelesaian terbaik anda untuk semua keperluan pengangkutan sejuk beku anda. Kami kan melayani pelanggan dari syarikat pengangkutan profesional, dari perusahaan kecil dan sederhana kepada pelanggan pelbagai negara dan akan membuat tugasan kerja yang paling baik untuk anda.

Jabatan pengangkutan lori kami mempunyai kemudahan terkini, teknologi dan kakitangan yang mahir pindah barang dan pengalaman bertahun tahun lama nya untuk mengendalikan permintaan anda pada kadar harga yang murah.

Pengangkutan beku sejuk ini merujuk kepada penggunaan penyejukan, penebat, pengudaraan dan kaedah lain untuk mengangkut barang yang berkualiti tinggi dan mudah rosak.

Lori beku sejuk atau lori jenis reefers dan kontena peti sejuk adalah alat utama untuk pengangkutan beku sejuk.

Cuaca Malaysia panas dan cerah sepanjang hari. Terdapat pelbagai barangan yang mudah rosak dan purata panjang pengangkutan adalah panjang. Oleh itu, kerja-kerja pengangkutan beku sejuk mengakibatkan kos pengangkutan yang sangat kompleks dan tinggi.

Pengelasan logistik beku sejuk terutamanya bergantung kepada keperluan suhu barangan yang diangkut untuk.

Kategori kesegaran seperti: sayur-sayuran, bunga, buah-buahan, produk akuatik segar, komponen elektronik, keperluan suhu am dalam 2-8 °C, kategori barang dan sejuk segar seperti: produk daging masam, produk makanan laut sungai, produk soya, produk vaksin, sisa perubatan, pengangkutan, coklat dan sebagainya.

Secara amnya, keperluan suhu adalah antara 0 dan -5 °C. Barangan beku seperti makanan beku, produk makanan laut segar yang beku, produk daging beku, dan sebagainya biasanya antara -10 °C dan -18 °C.

Barang-barang beku seperti: ais krim peringkat tinggi, makanan berisiko tinggi, adunan roti yis berkualiti tinggi, umumnya perlu suhu perlu ditetapkan di antara -20 °C hingga -45 °C .

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Testimoni

Pelanggan Kami Yang Gembira

“Kami adalah pelanggan tetap dari syarikat anda untuk penghantaran makanan laut beku dari Tanjung Sepat ke Pandan Indah di KL. Kita ingin memaklumkan kepada anda bagaimana bagus perkhidmatan pemandu anda, En Mohd. Pemandu anda sangat sabar dan profesional. Dia akan sentiasa menjaga baik makanan laut beku kami dan pastikan makanan laut beku kami sentiasa mengekalkan pada suhu tertentu. Selain itu, beliau menguruskan penghantaran makanan laut kami tepat pada masanya kepada pelanggan kami tanpa kegagalan. Sila sampaikan mesej dan biarkan Mohd tahu kami sangat menghargai profesionalisme dan kebolehan beliau. ” – Mr Wang, Senior Procurement Manager

“Kami telah berniaga dengan syarikat anda selama lebih 2 tahun untuk sewaan lori sejuk beku untuk pengangkutan buah-buahan dan sayur-sayuran kami. Buah-buahan dan sayur-sayuran yang benar-benar dijaga oleh pasukan anda. Khidmat pelanggan mereka adalah sangat baik. Dengan satu panggilan dan apa jua isu, ia boleh ditangani dan dijaga dengan baik” – Mr Alex , Managing Director

Kami mempunyai perniagaan kecil di Bandar Utama, Petaling Jaya dan kadang-kadang amat sakit kepala untuk mengendalikan semua penghantaran oleh kita sendiri. Nasib baik, kami dapat mencari sebuah syarikat penghantaran makanan beku sejuk yang boleh dipercayai. Pekerja anda telah membantu kita untuk penghantaran ayam seduk beku kami kepada pelanggan kami. Kami berasa amat gembira dengan perkhidmatan mereka dan harga yang berpatutan, lebih penting lori sejuk beku mereka dijaga dengan baik dan mampu menjadi fleksibel mengikut keperluan kami. Perniagaan kami pasti akan lebih mudah diuruskan dan menguntungkan jika terdapat syarikat-syarikat yang lebih banyak seperti pengangkutan lori syarikat anda.- Janet, Manager

FAQ

Bagaimana syarikat anda berfungsi?

Cuma minta sebut harga PERCUMA hari ini. Hubungi kami untuk tinjauan tapak PERCUMA jika diperlukan dan kami akan menghantar seseorang untuk menganggarkan saiz dan berat barangan anda yang perlu diangkut atau dibungkus dan kemudian kami akan mengeluarkan sebut harga untuk permintaan perkhidmatan lori sewa anda. Hubungi wakil khidmat pelanggan kami hari ini! Hubungi 017-338-6867.

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui web?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda dalam beberapa jam untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan lori sejuk beku, perkhidmatan bergerak atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur kunjungan tapak, jika diperlukan. Selepas itu, sebaik sahaja anda mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois yang dilampirkan dalam masa 1 atau 2 hari dalam waktu bekerja.

Sekiranya saya mempunyai permintaan istimewa iaitu perkhidmatan ekspres bergerak, perkhidmatan bergerak malam, syarikat anda boleh mengendalikan kerja ini ?

Kami faham bahawa mungkin terdapat beberapa peristiwa yang tidak dijangka di mana anda mungkin memerlukan perkhidmatan kami dengan tergesa-gesa pada hari yang sama atau dalam notis yang singkat. Dalam kes ini, anda boleh berhubung dengan wakil khidmat pelanggan kami di 017-338-6867 atau emel kami di sales@worldfrozen.com dengan permintaan anda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh perkhidmatan lori sewa yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula. Untuk pesanan barangan jenis PO (Purchase Order), bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois.

Dapatkan Sebut Harga

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari