Lokasi Perkhidmatan Sewa Lori

Perkhidmatan Sewa Lori di Kuala Lumpur and Selangor

Syarikat kami adalah sebuah syarikat utama dalam perkhidmatan sewa lori berhawa dingin di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor seperti di Pandan Indah, Petaling Jaya, Shah Alam, Taman Jaya, Putrajaya ke seluruh Semenanjung Malaysia – Johor, Seremban dan Kedah. Kami telah beroperasi dan berkhidmat lama (bertahun tahun) dalam bidang ini.

Kami perlu memenuhi lojistik pelanggan kami dalam kerja penghantaran dan transport produk sejuk beku dan juga keperluan ruang sejuk beku untuk penghantaran di seluruh negeri. Kami mempunyai kapasiti lori sejuk beku yang mencukupi untuk keperluan anda.

Keutamaan perniagaan kami adalah berdasarkan keperluan pelanggan kami dan mengutamakan apa yang dikehendaki pelanggan kami.

Antara Perkhidmatan Lori Sewa Sejuk Beku Oleh Kami:

 • Kami menghantar makanan segar seperti makanan sejuk beku, ais kering, daging, makanan laut dan juga hasil tenusu.
 • Kami membekalkan kepada kedai runcit dan kedai serbaneka.
 • Lori kami merupakan penghantar terus ke satu destinasi dan menyediakan pembahagi bahagian dalam kontena untuk membezakan suhu bilik, suhu sejuk dan beku
 • Kami juga turut hantar kan bunga, produk seni, majlis mahupun pertunjukan jalanan
 • Kami menawarkan servis gudang untuk menyimpan produk segar sebelum dan selepas penghantaran
 • Kami ada menawarkan servis antara sempadan untuk produk yang ingin dihantar ke negara jiran seperti Singapura
 • Kami menghantar barang kecil dan sederhana saiz dan juga untuk penghantaran jarak jauh. Kami merupakan pilihan terbaik anda dalam menyediakan ruang kargo bagi menyimpan keperluan sejuk beku anda

Kenapa anda perlukan perkhidmatan lori sewa sejuk beku kami:

 • Servis kami meliputi perurusan berisiko. Kami memastikan produk anda sampai tepat pada masanya dan dalam keadaan yang sempurna.
 • Pekerja kami menyediakan khidmat kelas pertama kepada pelanggan untuk ketenangan minda, mudah dan aman supaya anda tidak perlu risau. Sistem dan servis kami dicipta khas untuk memastikan kepuasan maksima kepada pelanggan. Kami akan memastikan anda menerima servis yang terbaik dari kami.
 • Kakitangan yang berdedikasi dan pakar dalam kumpulan ditugaskan bagi setiap lori bagi menepati tahap servis yang ditetapkan. Pemandu kami sangat cekap dan akan menjaga produk anda sepanjang perjalanan penghantaran.
 • Kami sudah memasangkan sistem automatik untuk mengesan suhu semasa dan boleh mengesan muatan barangan.
 • Kami mengeluarkan report kualiti penghantaran sebagai penanda aras servis yang disediakan.
 • Kesemua lori kami itu dilengkapi dengan sistem pengesan kenderaan. Ini membolehkan kami mengesan lori kami dengan sistem GPS.

Jika anda memerlukan perkhidmatan lori sewa berhawa dingin atau trak lain jenis kotak, kami mempunyai pelbagai pilihan untuk anda.

Sila hubungi kami dan bercakap dengan pegawai khidmat pelanggan kami hari ini untuk dapat maklumat lebih mengenai servis yang ditawarkan di kawasan anda dan dapatkan harga murah yang terbaik.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 017-338-6867

Telefon: 013-6222-231
Whatsapp: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Sebut Harga Online

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

FAQ

Bagaimana anda mengenakan cas bayaran perkhidmatan lori sewa berhawa dingin?

Harga perkhidmatan lori sewa untuk barang sejuk beku kami ditentukan oleh faktor berikut:

 • Saiz kargo lori yang digunakan untuk pengangkutan barang
 • Jarak penghantaran dan masa sewaan
 • Jumlah destinasi pemunggahan dan destinasi penghantaran
Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori barang sejuk beku anda dalam beberapa jam bekerja. Untuk pengangkutan yang sudah di uruskan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kami dari syarikat pengatur cara dan salah satu pelanggan kami memerlukan lori berhawa dingin untuk aktiviti pertunjukan di luar. Nasib baik kami telah jumpa syarikat lori berhawa dingin yang boleh dipercayai dan boleh bekerjasama untuk pelanggan kami. Terima kasih! – James, Ketua Projek Pengaturcara

Syarikat anda sentiasa boleh dipercayai dengan perkhidmatan sewa lori berhawa dingin yang ditawarkan. Khidmat pelanggan yang terbaik dan sentiasa mendengar kehendak dan keperluan kami. Sudah pasti kami akan memilih servis dari mereka lagi. En. Colin Ho, Pengurus Operasi

Syarikat lori berhawa dingin yang terbaik dengan pasukan yang sangat bagus. Mereka sangat pakar dalam industri penghantaran sejuk beku. Kami sangat berpuas hati bekerjasama dengan mereka. Puan Zaida, Pengurus Servis

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

Dapatkan Sebut Harga

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI
Alamat:
A-5-2, Intania Klang, Jalan Intan 1KS1, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Telefon: 6017-338-6867

Telefon: 013-6222-231

WA: 017-338-6867

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari