khidmat-lori-kargo-malaysia

Perkhidmatan Sewa Lori di Kuala Lumpur and Selangor

Kami merupakan salah satu syarikat utama yang menyediakan perkhidmatan lori sewa berhawa dingin pelbagai tan dengan harga murah untuk pindah barang ke sekitar Kuala Lumpur, Selangor serta Semenanjung Malaysia. Organisasi ini telah beroperasi di Kuala Lumpur dan berkhidmat selama bertahun-tahun dalam bidang perkhidmatan ini. Antara lokasi lain di mana anda boleh menyewa lori ini adalah sekitar Johor, Seremban dan Kedah.

Pekerja-pekerja kami mampu memenuhi logistik para pelanggan bagi kerja-kerja transport atau pindah produk sejuk beku, termasuk juga keperluan ruang sejuk beku bagi penghantaran ke seluruh negeri seperti Selangor serta bandar seperti Kuala Lumpur dari mana-mana sahaja. Kami mempunyai lori sewa sejuk beku dengan kapasiti dari 1 tan ke lori sewa 10 tan mencukupi untuk kegunaan semua.

Keutamaan perkhidmatan lori sewa kami di Kuala Lumpur adalah berdasarkan keperluan para pelanggan serta mengutamakan kehendak mereka. 

Antara Perkhidmatan Lori Sewa Sejuk Beku Ditawarkan:

 • Transport lori makanan segar seperti makanan sejuk beku, ais kering, daging, makanan laut serta hasil tenusu perlu diuruskan lori chiller.
 • Pembekal kepada kedai runcit atau kedai serbaneka.
 • Produk para pelanggan akan dihantar, pindah terus ke destinasi terakhir tidak kira di sekitar KL, Selangor atau tempat lain. Ia menggunakan lori sewa berpembahagi pada bahagian kontena supaya dapat membezakan suhu trak, suhu sejuk dan beku.
 • Barang lain turut diterima untuk ditransport termasuk bunga-bungaan untuk majlis, dan produk seni. 
 • Terdapat juga perkhidmatan simpanan di gudang bagi menyimpan produk segar sebelum dan selepas pemindahan dari KL, Selangor atau tempat lain.
 • Menawarkan perkhidmatan transport antara sempadan juga ada bagi produk yang ingin dihantar ke negara jiran seperti Singapura 
 • Produk kecil atau bersaiz sederhana yang berkuantiti besar untuk muatan lori 1 tan diterima serta jika jarak jalan jauh juga tiada masalah. 

Kenapa anda perlukan perkhidmatan lori sewa sejuk beku kami di Kuala Lumpur:

 • Perkhidmatan lori sewa dikategorikan sebagai berisiko. Oleh itu, para pekerja kami akan sentiasa memastikan produk para pelanggan sampai selepas dipindahkan oleh lori sewa berada dalam keadaan sempurna serta tepat pada masanya.
 • Layanan kelas pertama diberikan kepada para pelanggan agar mereka tidak rasa resah-gelisah. Sistem dan perkhidmatan lori sewa kami dicipta khas supaya dapat memastikan kepuasan maksima para pelanggan supaya mereka menerima servis terbaik.
 • Kakitangan berdedikasi serta ahli-ahli pakar bidang perkhidmatan lori sewa ini ditugaskan bagi menguruskan serta menyediakan setiap lori supaya menepati tahap perkhidmatan cemerlang. Pemandu lori yang disediakan adalah sangat cekap serta akan menjaga produk para pelanggan sepanjang perjalanan.
 • Lori sewa kami lengkap dengan sistem automatik bagi mengesan suhu semasa serta boleh mengesan muatan barangan.
 • Syarikat kami akan memberikan laporan berkualiti mengenai proses transport oleh lori sewa sebagai penanda aras perkhidmatan disediakan.
 • Kesemua lori sewa dipasang sistem pengesan kenderaan supaya pejabat syarikat kami di KL boleh mengesan lori sewa tersebut melalui sistem GPS.

Jika sesiapa memerlukan perkhidmatan lori sewa berhawa dingin atau lori lain jenis kotak di Kuala Lumpur, Taman Jaya atau Putrajaya, kami mempunyai pelbagai pilihan untuk anda.

Lokasi perkhidmatan lori frozen kami meliputi kawasan seperti Pandan Indah, Petaling Jaya, atau Shah Alam di Selangor. Tempat lain juga ada termasuk bandar kota di Kuala Lumpur, serta negeri lain di Semenanjung Malaysia seperti Melaka. 

Jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai tawaran servis pindah produk di KL, Klang atau Damansara menggunakan lori sewa, sila hubungi pejabat kami dan bercakap dengan pegawai khidmat pelanggan kami hari ini. Dapatkan harga sewa lori yang murah dan berpatutan.

Hubungi Kami Hari Ini

Telefon: 011-2518-6571

Whatsapp: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

Jenis Lori Beku Sejuk Yang Kami Disediakan Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimana anda mengenakan cas bayaran perkhidmatan lori sewa sejuk?

Harga perkhidmatan lori sewa untuk barang sejuk beku kami ditentukan oleh faktor berikut:

 • Saiz kargo lori yang digunakan untuk pengangkutan barang
 • Jarak penghantaran dan masa sewaan
 • Jumlah destinasi pemunggahan dan destinasi penghantaran

Apakah proses seterusnya selepas saya menghantar pertanyaan melalui laman web?

Pegawai khidmat pelanggan kami akan membalas pertanyaan mengenai pengangkutan lori barang sejuk beku anda dalam beberapa jam bekerja. Untuk pengangkutan yang sudah di uruskan, kami akan menyediakan invois anda dalam masa 1 ke 2 hari bekerja.

Apa yang berlaku jika saya tidak berpuas hati dengan servis yang saya terima?

Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang kami disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau e-mel kepada kami di sales@worldfrozen.com

Testimoni

Para Pelanggan Kami Yang Berpuas Hati

Kami dari syarikat pengatur cara dan salah satu pelanggan kami memerlukan lori sejuk untuk aktiviti pertunjukan di luar. Nasib baik kami telah jumpa syarikat lori sejuk yang boleh dipercayai dan boleh bekerjasama untuk pelanggan kami. Terima kasih! – James, Ketua Projek Pengaturcara

Syarikat anda sentiasa boleh dipercayai dengan perkhidmatan sewa lori sejuk beku yang ditawarkan. Khidmat pelanggan yang terbaik dan sentiasa mendengar kehendak dan keperluan kami. Sudah pasti kami akan memilih servis dari mereka lagi. En. Colin Ho, Pengurus Operasi

Syarikat lori sejuk yang terbaik dengan pasukan yang sangat bagus. Mereka sangat pakar dalam industri penghantaran sejuk beku. Kami sangat berpuas hati bekerjasama dengan mereka. Puan Zaida, Pengurus Servis

Hubungi Kami Hari Ini!

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari

 

 

Lori Sewa Sejuk Beku

 

HUBUNGI KAMI

Alamat:
Suite 33-01, 33rd Floor, 203 Jalan Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Telefon: 6011-2518-6571

WA: 011-2518-6571

Emel: sales@worldfrozen.com

Pejabat Buka: Isnin - Jumaat 8.30am - 6pm, Sabtu 8.30am - 1pm

Servis Lori: Setiap Hari